fbpx

Scoala de soferi Brasov MotoExpert

Scoala de soferi MotoExpert este insasi garantia seriozitatii si a profesionalismului !

Multi sunt cei ce isi doresc sa conduca o motocicleta, iar tineretul este pe primele locuri in ceea ce priveste obtinerea permisului moto datorita libertatii mari pe care o are un motociclist in comparative cu un conducator auto. Conducerea unei motociclete insa implica si o siguranta mai mica in caz de accident datorita lipsei caroserie. Este important deci, in afara de a simti bucuria de a conduce o motocicleta sa faci acest lucru si in siguranta deplina. Conducatorii moto sunt in siguranta deplina pe motocicleta daca isi acorda timp suficient pentru creearea unor reflexe bune si daca nu isi depasesc limitele.
Scoala de soferi MotoExpert din Brasov are o experienta de peste saptesprezece ani in formarea viitorilor motociclisti sau soferi. Aceasta scoala de exceptie ofera permis de conducere pentru categoria B si permis pentro motociclete, A, A1 si A2. Cei ce sunt cursanti la scoala MotoExpert Brasov raman cu o experienta placuta. Aici serviciile oferite sunt conform cu cei peste saptesprezece ani de experienta. Fiecare cursant este pregatit cu maxima seriozitate si beneficiaza de implicarea intregului personal in vederea obtinerii permisului. Parcul auto-moto al scolii MotoExpert beneficiaza vehicule de calitate, iar programa scolara este adaptata necesitatilor fiecarui cursant. La primul examen ce este dat cu politia, rata de promovabilitate a celor ce urmeaza cursurile scolii MotoExpert este mare, iar aceasta este o mare mandrie pentru aceasta scoala.
Alegerea scolii in vederea eliberarii permisului de conducere nu este intotdeauna una usoara, de aceea este necesara o informare amanuntita despre mai multe astfel de scoli.
Conceptul de predare a programei scolare este unul prietenos, dar in acelasi timp, este si unul perfectionist. Instructorii de la scoala de soferi MotoExpert cunosc si care este placerea de a conduce o masina sau o motocicleta, dar si utilitatea pe care o implica condusul. Experienta mare, accumulate de-a lungul timpului, ii ajuta pe instructori sa adapteze stilul de a explica pentru modul fiecaruia de a invata. Experienta de viata acumulta de instructorii auto si moto de la MotoExpert fac ca acestia sa cunoasca atat obigatiile familiare cat si urmarea pasiunii, indeplinirea viselor si distractia, iar candidatii la permis nu invata aici numai cum sa-si ia permisul, ci si cum sa conduca respectand ceilalti participanti la trafic. De asemenea, aici se invata ca urcatul pe o motocicleta si condusul unue masini inseamna in primul rand responsabilitate.
Vehiculele puse la dispozitie de catre scoala de soferi MotoExpert pentru pentru categoriile A, A1 si A2 in parcul moto sunt pentru categoria A-Hornet, la categoria A1 Suzuki 125, iar pentru categoria A2 CB 500. Peugeot 407 va fi folosit pentru obtinerea permisului categoria B. Intretinerea si buna functionare permanenta a acestor vehicule de inalta clasa este o prioritate pentru scoala MotoExpert. Toate vehiculele sunt permanent intr-o stare tehnica perfecta, arata si functioneaza ca noi. Casca, genunchierele si cotierele, echipamentul de sigaranta ce trebuie sa fie nelipsit mereu este de asemenea asigurat de catre scoala pe durata cursurilor. Intretinerea si felul in care arata vehiculele folosite pe perioada cursului au ca scop final siguranta in traffic a fiecarui cursant.
Scoala MotoEpert din Brasov este in virf in topul celor mai bune scoli auto din Brasov. Decizia de urmare a cursurilor in vederea obtinerii permisului de conducere in aceasta scoala nu a fost regretata niciodata de nimeni.