fbpx

Schimba viitorul unui copil Ajuta l sa merga la scoala

La aceasta ediţie vor participa 16 echipe de handbal mixt din Bucuresti, Cluj, Brasov, Baia Mare, Olt, Dolj si Valcea care, la iniţiativa componenţilor Asociaţiei Sportive HandbalFan şi alături de ei, doresc să se implice în activităţi de responsabilitate socială la nivelul comunităţii locale.

48 de meciuri se vor desfasura la Sala Sporturilor Traian, Sala de Sport a Colegiului National Energetic si Sala de Sport a Colegiului National Forestier din Rm.Valcea.

„Prin activitatile noastre ne dorim sa promovam handbalul dar si sa ne implicam in activitati de responsabilitate sociala la nivelul comunitatii locale. Dorinta de a construi ceva durabil in comunitate a stat la baza ideii acestui proiect care imbina cele 2 dimensiuni: sportul si sustinerea tinerilor in dificultate din mediul rural sa-si continue studiile liceale in mediul urban. Ne dorim ca acest eveniment sa devina unul de traditie, urmand ca in fiecare an fondurile atrase sa fie utilizate pentru finanatarea proiectelor World Vision Romania” a declarat Sebastian Talabus, presedinte HCA HandbalFan Rm.Valcea.

Sunt si in acest an alaturi de noi cu prilejul turneului- atat ca parteneri, cat si ca sponsori: Primaria Municipiului Ramnicu Valcea, Inspectoratul Scolar Judetean Valcea, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Valcea, Fundatia Judeteana pentru Tineret , Boromir, Pepsi, Restaurante OK , Vidra, 24Plus, Vizal, Sanovita, Eurogreen, Apavil si Nurvil.

Evenimentul este unul de strângere de fonduri iar sumele obtinute in cadrul turneului din taxe de participare, sponsorizări, etc. vor fi donate pentru proiectul „Vreau in clasa a noua” lansat de World Vision in 2008 si care are ca scop sustinerea tinerilor fara posibilitati materiale din mediul rural , pentru a-si continua studiile in mediul urban.

Handbalul poate fi mai mult decat un sport, poate ajuta tinerii sa-si urmeze visele.

Contact local Biroul Zonal Ramnicu Valcea
Cristina Marciuc – Specialist Marketing si Comunicare Biroul Zonal Valcea
Mobil 0727 565 189 | Email: [email protected]

Cristina Samson | Coordonator Voluntari – Valcea
Mobil 0756 480 360| Email: [email protected]

Despre World Vision Romania

World Vision este o organizaţie creştina, care desfaşoara programe de intervenţie umanitara de urgenţa, de dezvoltare comunitara şi advocacy punand in centrul activitaţii bunastarea copilului. Organizaţia se concentreaza asupra muncii cu copiii, familiile şi comunitaţile rurale, in scopul depaşirii saraciei şi nedreptaţii. Inspirata de valori creştine, fundaţia lucreaza cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasa, etnie sau gen.

World Vision Romania face parte din parteneriatul World Vision International prezent in aproape 100 de ţari din intreaga lume. In 23 de ani de prezenţa in Romania am desfaşurat programe pentru mai mult de 350.000 de copii şi adulti, in 394 de comunitaţi din 8 judeţe.

World Vision Romania crede in dreptul la sanse egale pentru copiii de la sate si de la oras si de aceea, in comunitatile rurale unde este prezenta, desfasoara programe de dezvoltare comunitara pe termen lung cu focus pe educatie si reducerea abandonului scolar, sanatate si protectia copilului, agricultura si dezvoltare rurala, angajament civic si crestin. Copiilor li se faciliteaza astfel accesul la condiţii de viata mai bune prin dezvoltarea durabila a comunitatii in care traiesc. Prin proiectele noastre, ne concentram pe transformarea comunitatilor si membrilor acestora pentru a realiza o viata implinita pentru fiecare copil.