Scaunul auto pentru copii – o achizitie importanta pentru parinti

scaun auto alinut.ro

Odata dobandit statutul de parinte, o serie de responsabilitati devin obligatorii si necesare de altfel privind siguranta si sanatatea celui mic. Nu are nevoie numai de dragostea parinteasca, ci si de o serie de conditii privind traiul.

Scaunul auto este in mod cert o necesitate in cazul celor ce detin un automobil, mai ales ca in lipsa acestuia legea interzice transportarea bebelusului cu masina. Este de dorit sa prezinte nu doar o calitate inalta, dar totodata sa se plieze pe o serie de criterii, care sa ofere siguranta si confort nu doar bebeluslui, dar si parintilor, linistiti ca acesta este in siguranta.

La ora actuala piata intampina publicul interesat cu o varietate de modele constand in scaune auto moderne, performante, ce se intrec si printr-un design deosebit. Mai presus de astfel de aspecte insa conteaza ca modelul ales sa dispuna de certificatele care atesta eficienta sa in caz de impact, de accident.

Alinut.ro iese in intampinarea parintilor interesati de o astfel de investitie cu o gama complexa de scaune auto, pentru care ofera garantie – exact ceea ce au nevoie pentru a se convinge de faptul ca alegerea pe care o fac este cea potrivita.

Scaunul auto potrivit pentru bebelus

Inainte de a trece produsul ce pare potrivit prin orice filtru, acesta trebuie sa fie analizat raportat la varsta, inaltimea si greutatea copilului. Pentru noii nascuti recomandate sunt modelele care se pozitioneaza pe bancheta din spate, insa cu spatele la directia de mers. Mai apoi, pot fi inversate.

De asemenea de urmarit in alegerea de scaune auto copii este tot ce tine de partile componente ale acestora. Acestea trebuie sa contribuie la intregirea sigurantei beneficiarului. Calitatea produsului este indiscutabila in cazul unui astfel de articol. Fiecare in parte completeaza nivelul de siguranta oferit de scaunul auto, pentru a proteja viata celui mic in cazul unui impact.

Alinut.ro este o sursa de incredere privind o astfel de achizitie nu doar datorita varietati produselor comercializate, dar mai ales pentru faptul ca acestea vin alaturi de specificatiile producatorului si eticheta, dar sunt insotite si de garantie si instructiunile privind folosirea lui. Toate acestea atesta faptul ca sunt in concordanta cu standardele de calitate si normele europene, fiind omologate potrivit cu standarul desiguranta ECE R44/04.

Chiar daca ideea de a achizitiona un scaun auto in regim second hand surade parintilor, mai ales celor care dispun de un buget limitat, specialistii sfatuiesc ca aceasta posibilitate sa fie exclusa. Siguranta deplina a bebelusului si confortul acestuia pot fi garantate cu ajutorul unui produs nou, care vine insotit de toate documentele necesare.

In ceea ce priveste costurile aferente scaunelor auto pentru copii de la Alinut.ro, acestea variaza in functie de model, producator, tipul acestuia, categoria din care face parte, dar si performantele, caracteristici, precum si design.

Cei interesati beneficiaza de optiuni numeroase privind un astfel de produs, dar si alte articole inalt calitative prin alinut.ro – un magazin cu produse pentru copii, dedicat parintilor.