Allmetal va pune la dispozitie proiectarea si construirea celor mai eficiente si sigure scari incendiu pentru o evacuare cat mai eficienta

scari-incendiu

Cu totii ne dorim un loc unde sa uitam de grijile cotidine dar sa si fie o adevarata oaza de relaxare, sa fie locul perfect in care sa va petreceti timpul alaturi de familie si de cei dragi. Insa, oricat de perfect ar fi acest loc, siguranta nu trebuie sa lipseasca niciodata. Probabil aveti deja implementat un sistem de securitate dar, pe langa acesta mai aveti nevoie si de scari incendiu care sa asigure evacuarea tuturor persoanelor dintr-o cladire atunci cand se constata ca s-a produs un incendiu.

Dar inainte de a putea profita de avantajele pe care le presupune utilizarea unei scari incendiu, acesta trebuie construit. Insa, specialistii recomanda sa apelati numai la firme specializate care detin experienta si echipamentele necesare pentru a putea pune in practica si sa finalizeze cu succes proiectele. Compania Allmetal poate sa va furnizeze pachetul intreg de servicii, incepand de la proiectarea acestor scari incendiu pana la construirea lor.

Cateva aspecte despre importanta acestor scari incendiu

Pentru construirea acestor scari incendiu sunt disponibile o multime de materiale si diferite alte optiuni precum construirea lor in exteriorul cladirii sau in interior. In cazul in care scarile de incendiu se afla in interior, trebuie sa tineti cont de o serie de recomandari. In primul rand sa nu depozitati nimic si la fiecare etaj sa existe un plan de evacuare. Accesul pe aceste scari incendiu nu trebuie impiedicat pentru a putea facilita iesirea din cladire cat mai repede.

Apoi, pentru a putea raspunde tuturor cerintelor si sa ofere siguranta trebuie sa se urmeze un plan de constructii foarte bine implementat. Tocmai de aceea fiecare membru al echipei noastre lucreaza pe domeniul pe care il stapaneste cel mai bine astfel incat sa putem sa va oferim lucrari de calitate superioara. Compania noastra se indeparteaza total de conceptul ,,omul bun la toate dar expert la nimic”. Fiecare membru al personalului cunoaste in detaliu tot ce trebuie sa faca, asadar veti vedea ce inseamna munca in echipa profesionista.

Scari incendiu de la Allmetal – Solicitati chiar astazi o oferta personalizata!

Aceste scari incendiu sunt esentiale pentru fiecare cladire in parte, astfel incat sa puteti eficientiza modalitatea de evacuare a cladirilor. Si, cu atat mai mult, sunt esentiale mai ales in spatiile destinate publicului precum sali de concerte, institutii publice, scoli, primarii, si multe alte astfel de cladiri. Conform legislatiei in vigoare trebuie sa existe cai de evacuare suplimentara a oamenilor, astfel incat sa puteti sa treceti cu bine de controalele autoritatilor. Cu siguranta nu putem spune ca aceste scari incendiu sunt inutile intrucat pot salva vieti in momentul in care se produce un dezastru.

Daca sunteti interesat sa aflati mai multe detalii despre aceste scari incendiu, atunci va asteptam pe site-ul nostru www.allmetal.ro. Aici veti putea gasi datele noastre de contact, proiecte realizate, modele de scari incendiu si multe altele astfel incat sa puteti sa va faceti o idee despre ceea ce avem de oferit. Insa, cu privire la pret ne vom deplasa la fata locului pentru a realiza masuratorile necesare dar sa si putem sa creem o oferta personalizata si pliata situatiei de la fata locului.


CONTACT:

SC ALLMETAL INDUSTRIES SRL

Tel.: 0745.078.416

Persoana contact: Miron Marian

 

allmetal2007@yahoo.com

allmetal2007@gmail.com

office@allmetal.ro