Scari din sticla – Descopera elementele arhitecturale cu efect spectaculos garantat de specialistii Securit

Integrarea pieselor de mobilier sau a elementelor de constructie fabricate din sticla influenteaza estetica unei incaperi, functionand armonios in spatiile caraterizate de o arhitectura moderna. Pe langa aspectul impecabil si modern, structurile care contin scari din sticla securizata capata un aer luxos, ce domina intreaga incapere.

Securit International fabrica scari din sticla securizata pentru proiecte luminate de succes

In ceea ce priveste fabricarea scarilor din sticla, proiectarea acestora este un proces esential, in care fiecare detaliu este vital: incepand cu grosimea si culoarea selectata de catre clienti si pana la forma potrivita si functiile practice asociate: balustrade, elemente de prindere, scheletul si cadrul etc.

Cum sunt realizate scarile din sticla securizata?

In cadrul companiei Securit International, realizarea si proiectarea scarilor din sticla se efectueaza tinand cont chiar si de cel mai “neinsemnat” detaliu.

Treptele sunt fabricate din sticla securizata si laminata in mai multe straturi, pentru a capata rezistenta impusa de utilizarea acestui tip de element.

Cum se monteaza treptele din sticla pentru alcatuirea scarilor din sticla securizata?

Pentru fabricarea scarilor din sticla este intocmit un plan pentru proiectarea si mai apoi montarea unui schelet (in genere, fabricat din inox) care va sustine intreaga structura. Scarile din sticla pot fi montate atat pe schelet metalic, dar si din lemn, beton etc.

Care sunt principalele beneficii ale scarilor din sticla?

Efectul spectaculos si aspectul ingrijit sunt primele beneficii remarcate atat de producatori cat si de cei care opteaza pentru astfel de elemente arhitecturale.

Cu toate acestea, scarile din sticla prezinta si alte avantaje precum: curatarea facila, fiind foarte usor de intretinut; pot fi fabricata in diferite forme, dimensiuni, culori si poate fi selectat tipul de sticla ce urmeaza a fi utilizata.

Sticla colorata, clara, sablata, cu efecte speciale de sticla sparta sau alte elemente decorative

Majoritatea proiectelor care implica integrarea scarilor din sticla sunt efectuate in spatiile comerciale, hoteluri, diferite centre de conferinte, companii, sedii centrale ale bancilor si altor institutii, insa niciun alt proiect nu respinge ideea instalarii unei scari din sticla, chiar si atunci cand este vorba de o locuinta restransa.

Posibilitatile de decorare sunt nelimitatea, astfel ca orice spatiu poate fi special din punct de vedere arhitectural, cu stil din punct de vedere al elementelor de decor si modern prin combinatiile inedite si adoptarea gadget-urilor performante.

SecuritInternational.ro pentru proiecte personalizare si amenajari interioare cu stil

Elementele de baza ale scarilor din sticla sunt simple, nu implica aglomerarea de elemente si imbinari, ci mai degraba contureaza un aspect select, clar si simplu.

Simplitatea acestor proiecte reprezinta in fond motivul pentru care elementele din sticla sunt atat de apreciate in randul decoratorilor de interior vestiti, clientii avand posibilitatea de a opta si pentru iluminarea scarilor, pentru a crea un efect aparte pe timpul serii.

Reusita proiectelor de acest tip realizate de profesionistii Securit International se datoreaza materialelor de calitate utilizate, selectarea atenta a elementelor de montare potrivite spatiului de amenjare si echipelor specializate de instalare.

Ofertele de personalizare sunt nelimitate, consultantii prezentandu-le celor ce solicita acest tip de produs si serviciu de instalare toate detaliile necesare, pentru diferite modele existente, cu posibilitatea selectarii formei scarilor, designului, tipului de sticla, culoare etc.

Date de contact

  • Telefon: 021/ 321 31 77
  • E-mail: office@securitinternational.ro
  • Website: www.securitinternational.ro
  • Adresa: Str.Agricultori, Nr. 113, Sectorul 2, Bucuresti