Scapa rapid de dureri, traumatisme si inflamatii cu o procedura terapeutica non invaziva

In fiecare zi starea de buna dispozitie iti este alterata de o durere? Medicamentele parca nu isi mai fac efectul si durerea reuseste de fiecare data sa te doboare la pat? Laserterapia este o procedura non invaziva, o metoda de tratament care trateaza cauza, sporeste procesul natural de vindecare si te scapa de durere definitiv. Laserterapia permite energiei luminii sa penetreze tesuturile si sa interactioneze cu molecule diferite, restabilind functia normala celulara. Laserterapia Eforie poate fi combinata si cu alte terapii precum kinetoterapia, pentru rezultate rapide.

Care sunt efectele laserterapiei? Efectele pe termen scurt ale laserterapiei constau in reducerea intensitatii durerii prin eliberarea de beta-endorfine si imbunatatirea fluxului sanguin, iar efectele pe termen lung sunt cresterea si imbunatatirea metabolismului celular, vindecarea mai rapida a tesuturilor afectate. Laserul favorizeaza procesele naturale de vindecare ale organismului, cresterea rezistentei la infectii si faciliteaza drenajul limfatic. La sanatoriul din Mangalia, Vraja Marii laserterapia este folosita cu succes pentru tratarea unei game largi de afectiuni medicale.

Doza si frecventa tratamentului este stabilita pentru fiecare pacient in parte, in functie de afectiunea fiecaruia, de medicii nostri specialisti. Laserterapia este non-toxica, nu interactioneaza cu alte medicamente si nici nu au fost semnalate reactii adverse. Exista insa si contraindicatii pentru: cardiaci, epilepsie, istoric de fotosensibilitate, imediat dupa injectii locale cu steroizi sau dupa AINS administrate pe cale locala si generala.