fbpx

Scapa de stres prin vanzarea de drepturi litigioase unei agentii de incredere

In situatia in care beneficiarul detine drepturi litigioase asupra unei proprietati, el poate pierde proprietatea.

Un drept este litigios daca exista un proces inceput si neterminat cu privire la existenta sau extinderea acestuia, aspect reglementat prin art. 1403 din Codul civil.

Spre deosebire de o vanzare-cumparare obisnuita, vanzarea de drepturi litigioase reprezinta contracte aleatorii, in care partile nu cunosc existenta dreptului lor din momentul realizarii acordului de vointa, caci vanzatorul nu poate garanta cumparatorului ca va castiga procesul.

 

Rolul unei agentii care va cumpara de la tine aceste drepturi litigioase este de a prelua acest risc de la tine si impeuna cu o echipa de specialisti sa reuseasca sa intre in posesia de drept.

 

Cu ce te alegi tu?

In cazul in care apelezi la o agentie de acest fel, ea iti cumpara drepturile letigioase si isi asuma riscul in totalitate iar tu primesti banii pe loc.

Echipa de specialisti ai agentiei include de cele mai dese ori avocati si experti in drept civil care stiu sa-si faca treaba extrem de bine.

 

Ce suma primesti?

Expertii in drepturi iti vor evolua proprietatea si iti vor oferi o suma de bani. Este bine de stiut ca suma nu va corespunde cu pretul bunului pe piata imobiliara, dar sa nu uitam ca e o proprietate „cu probleme” asa ca nici pretentiile nu pot fi prea mari. Avantajul tau major este ca vei scapa de griji si procese inutile si te vei alege cu banii la mana.

 

Expertii in drept civil sunt increzatori in propriile strategii juridice in fata instantei si sunt siguri ca au sanse mari sa castige procesul.

Ceea ce trebuie sa faci tu este sa-i apelezi si sa te consulti cu ei ce ai de facut. Ei iti vor oferi cele mai bune optiuni legale pentru cazul tau particular, o estimare a sanselor de castig ale revendicarilor tale si cum sa procedezi mai departe.

 

Cei de la drepturi litigioase in stransa legatura cu o echipa de avocati si experti in drept civil sunt pregatiti sa-ti preia procesul, sa echilibreze sansele de castig si sa elimine orice gen de abuz.

Scapa si tu de stres si vinde drepturile litigioase unei agentii de incredere precum Drepturi-Litigioase.ro!