Scapa de plosnitele de pat rapid cu solutii profesionale

dezinsectie plosnite

O infestare cu plosnite de pat/saltea este o problema pe care orice proprietar ar trebui sa o trateze intr-un mod extrem de serios. Acesti daunatori parazitari se hranesc cu sangele oamenilor, precum si cu sangele cald al altor creaturi.

Unii oameni cred in mod eronat ca plosnitele de pat sunt greu de observat la fata locului, deoarece acestea sunt practic invizibile cu ochiul liber. Acest lucru este, pur si simplu, neadevarat. Plosnitele de pat adulte ajung sa aiba o lungime de 5 mm si o latine de 2 mm, fiind destul de vizibile. Cu toate acestea, aceste insecte sunt translucide si greu de observat atunci cand sunt tinere sau nimfe.

Plosnitele de pat sunt adesea confundate cu gandacii de covoare sau cu alti gandaci de dimensiuni mici si pot trece neobservati pentru o vreme sau pot fi tratati cu superficialitate.

Alege solutiile firmelor autorizate in dezinsectie

Exterminarea plosnitelor de pat se poate face in mai multe moduri diferite. Datorita faptului ca aceasta problema este destul de serioasa, cel mai bine este ca oamenii sa apeleze la o firma autorizata de dezinsectie Bucuresti, pentru a avea parte de o exterminare 100% eficienta si nepericuloasa pentru sanatatea umana.

Firmele de dezinsectie folosesc produse chimice ca o modalitate de eliminare a acestor gandacei. In cazul in care se folosesc produse chimice, proprietarul trebuie sa se asigure ca familia si animalele sale de companie sunt tinuti in afara zonei tratate pe durata adecvata a exterminarii. Orice mobilier sau materiale care sunt indepartate din camera in care are loc tratamentul ar trebui sa fie sigilate cu atentie pentru a se asigura ca nu se vor transporta plosnite de pat in alte incaperi.

In plus, firmele specializate profita de faptul ca plosnitele de pat nu pot tolera temperaturile drastice si au inceput sa foloseasca incalzitoare care ridica temperatura din camera pana cand aceasta devine insuportabila pentru daunatori. Optiunea exacta de tratament poate depinde de expertiza firmelor specializate in dezinsectie si, de asemenea, de situatia fiecarui proprietar in parte.