fbpx

Scapa de imperfectiuni cu tratamentul de cavitatie!

cavitatie

Incearca si tu procedura de cavitatie! Afla ce beneficii poti avea

Tratamentul de cavitatie mai este cunoscut drept „liposuctie virtuala”, iar aceasta reprezinta una dintre metodele cele mai eficiente in lupta cu celulita. In plus, la fel de eficienta este si in cazul acumularilor de grasime din corp. Aceasta este folosita la nivel local, iar rezultatele sale se pot observa cu ochiul liber dupa aproximativ cateva sedinte.

Fiind asemanata cu procedura de liposuctie, si tratamentul de cavitatie aduce rezultatele dorite si  asemanatoare, astfel a devenit din ce in ce mai apreciata decat liposuctia, deoarece totusi nu este o procedura chirurgicala.

cavitatie

Undele generate de noua tehnologie ale procedurii pot penetra pielea la o adancime cuprinsa intre cativa milimetri si chiar maxim 5 centimetri. In functie de energia si de presiunea cu care procedura este executata, stratul adipos de la nivelul organismului este eliminat complet.

Recomandarile specialistului

Inainte de a intra pentru prima data in cabinetul medical, avand intentia de a efectua procedura de cavitatie, primul lucru pe care specialistul il va face este de a prescrie o lista plina de recomandari.

Astfel, cel mai imporanta aspecte este sa NU efectuati acest tratament daca suferiti de diabet, epilepsie, osteoporoza, cancer, boli cutanate, afectiuni hepatice, insuficienta cardiaca, hipertensiune arteriala, tulburari, sunteti gravida sau alaptati.

Nu consumati, cu cel putin o zi inainte de inceperea tratamentului produse alimentare bazate in grasimi. Atat inainte, cat si in timpul si dupa finalizarea tratamentului incercati sa mentineti o dieta cat mai echilibrata, lipsita pe cat posibil de mancaruri grase.

Dupa ce ati terminat sedinta de cavitatie, nu uitati sa va hidratati. Un minimum de 2 litri de apa plata este mai mult decat recomandata pentru o hidratare benefica a corpului.

In plus, completarea tratamentului prin cavitatie cu o drenare limfatica eficienta va va ajuta sa scapati mai repede de grasimile din corp si, astfel, sa ajungeti la greutatea ideala mult mai repede, fara prea multe investitii.

Daca va doriti ca sedintele de cavitatie sa aiba rezultate vizibile, trebuie sa respectati recomandarile medicului. Nu este o procedura dificila, ba dimpotriva, in timpul acesteia trebuie sa stati cat mai linistiti. Nu este invaziva, nici dureroasa si nu aduce efecte negative asupra organismului dvs.

Va asteptam la clinica de remodelare corporala Fysiogand pentru o experienta unica, efectuata de catre cei mai buni specialisti din domeniu.