fbpx

Savureaza momentul tau Doncafe alaturi de Oana Cuzino Iulia Vantur Andreea Patrascu si Adela Popescu

Sfaturi, cuvinte de consolare, zambete, dedicatii, autografe… sunt miliarde de momente daruite publicului si celor apropiati de-a lungul timpului. Oana Cuzino, Iulia Vantur, Andreea Patrascu si Adela Popescu si-au oferit un moment Doncafe si au aflat cate momente au daruit altora.

Afla si tu cate momente ai oferit in dar accesand aplicatia pe care o poti gasi pe pagina de Facebook Doncafe . Doncafe te rasplateste cu un jurnal al momentelor daruite de tine si cu una dintre cele 10 experiente VIP la concertul „O noapte de Craciun cu Stefan Banica”, din data de 15 decembrie, de la Sala Palatului. In plus, vei avea parte de surprize garantate: un cover photo personalizat si una dintre cele 100,000 de invitatii la primul concert al lui Stefan Banica transmis online pe site-ul PRO TV pe 23 decembrie, in exclusivitate pentru fanii Doncafe.

Oana Cuzino ne impartaseste din bucuria ei de a darui constant momente celor din jur:
„Constientizezi sau nu, zilnic daruiesti cate ceva celorlalti, oameni dragi sau necunoscuti! Bucuria de a darui este mai mare decat cea de a primi, cu fiecare gest frumos devenim mai buni si mai bogati, cu fiecare sfat bun, mai intelepti, cu fiecare zambet sincer, mai luminosi!„ Oana Cuzino

Oricand ai ocazia, ofera-ti cat mai multe momente relaxante, care iti dau un plus de energie si te ajuta sa faci fata provocarilor zilei – bucura-te de momentul tau Doncafe!