Sarbatori de iarna la malul marii?

Daca vreti sa va petrceti sarbatorile de iarna la malul marii trebuie sa va grabiti si sa va rezervati din timp locul pentru ca hotelierii au dat startul celor mai bune oferte de Craciun si Revelion. Fie ca locuiti in Constanta sau sunteti un pasionat al Marii Negre puteti alege sa sarbatoriti trecerea dintre ani intr-o atmosfera feerica, pe litoral. La Mer va astepta cu pachete speciale atat pentru Craciun cat si pentru Revelion si va ofera cele mai bune servicii de cazare in regim hotelier din Eforie.

Iarna de poveste la malul marii! Un sejur petrecut iarna la malul marii este poate mai frumos decat un concediu in orice alta parte deoarece peisajul de poveste fascineaza pe oricine. In felul acesta va puteti bucura de spectacolul oferit de mare iarna, puteti sa va odihniti, sa petreceti clipe de relaxare la centrele speciale, sa faceti shopping in marile centre comerciale si sa faceti plimbari pe plaja. Pensiunea din Eforie Nord , La Mer va ofera cele mai bune conditii de cazare si foarte multe oferte si surprize in zilele de sarbatoare.

Vila din Eforie Nord, La Mer este deja pregatita cu oferte atractive pentru grupuri, familii si pentru cupluri atat pentru Craciun cat si pentru Revelion, cu foarte multe preparate deosebite pentru meniul din seara petrecerilor, cu muzica buna si foarte multe surprize din partea organizatorilor. Nu ratati o experienta inedita, dar extraordinara de a petrece moment deosebite la malul marii indifferent de anotimp.