Sarbatori cu talc si poveste

O petrecere tematica pentru Craciun presupune mai mult decat un eveniment clasic, preparate traditionale, aranjamente specifice si decoratiuni de poveste. O sculptura de gheata este unul dintre secretele pentru cele mai frumoase petreceri, un strop de originalitate atat pentru Craciun cat si pentru Revelion, se potriveste si se adapteaza perfect creand o atmosfera feerica. Sculpturile din gheata de la Ice Art sunt un element de senzatie pentru o asa petrecere, oameni de zapada, reni si saniile lui Mos Craciun fac ca petrecere sa fie una memorabila datorita originalitatii, dar si frumusetii extreme a acestei minunate arte.

Cum puteti amenaja elegant o locatie pentru sarbatori? Transpunerea unei povesti intr-o sculptura de gheata nu face decat sa va introduca direct in atmosfera de sarbatoare. Un bar de gheata este si foarte util, nu doar ca este o decoratiune sublima, acesta ofera si bauturi de senzatie, cocktailuri speciale, atat pentru doamne cat si pentru domni. Clasicele decoratiuni pentru evenimente sunt comune, lipsite de autenticitate, ceea ce nu diferentiaza o petrecere de alta. Cele mai noi idei in domeniul organizarii petrecerilor sunt sculpturile de gheata deoarece nu sunt extravagante si opulente.

Barurile din gheata nu sunt deloc pretentioase, acestea se potrivesc oricarui eveniment atata timp cat nu concureaza cu alte aranjamente si decoratiuni incarcate de lux si fast. Secretul este delicatetea pe care o poate oferi o sculptura de gheata si pe care si-o pune in valoare cu ajutorul asezarii in locatie si a luminilor.