fbpx

Saptamana de sanatate la Vraja Marii, cu 6 zile de proceduri medicale si in a 7-a zi gratuit salinoterapie!

Spitalul de Recuperare Medicala Vraja Marii a fost fondat in 2010 si s-a concentrat inca de la inceput sa ofere servicii medicale de calitate, aparatura de ultima generatie si specialisti de renume. Astazi putem spune cu mandrie ca avem singurul Spital de Recuperare Medicala Constanta acreditat din regiune, care ofera pacientilor cele mai bune servicii si tratamente medicale. In programul nostru “Saptamana de sanatate la Vraja Marii”, pacientii au parte de 6 zile pe saptamana de proceduri medicale, inclusiv sambata, iar a 7-a zi, duminica oferim gratuit o zi intreaga de stat in salina.

De ce Vraja Marii si nu alta institutie de profil? Spitalul de Recuperare Medicala este situat in Eforie Sud, foarte aproape de Marea Neagra, cu posibilitatea de a ajunge in fiecare zi pe plaja pentru un bronz sanatos si o cura de aerosoli. O multime de facilitati va asteapta in cadrul acestei baze de tratament din Constanta, piscina in aer liber, bar in aer liber, restaurant, gradina, sala de recreere cu masa de biliard si multe altele. Vraja Marii este singura baza de tratament care ofera servicii si proceduri complete 6 zile din 7, inclusiv sambata, a 7 a zi este dedicata salinoterapiei, iar ca bonus din partea institutiei beneficiati de un seminar de nutritie gratuit.

Cazarea in Complexul de Recuperare Medicala Vraja Marii este in regim de spitalizare, insa cu confort hotelier. Baza de tratament este noua si moderna, toate echipamentele fiind achizitionate pe parcursul ultimilor 4 ani.