SanatateaTV ro televiziune online despre sanatate la puterea 2 0

Pentru ca viitorul se scrie pe web, SanatateaTV.ro este prima televiziune dedicata sanatatii care isi concentreaza intreaga activitate in mediul online, in scopul educarii si informarii vizitatorilor sai cu privire la cele mai importante evenimente din universul lui Hipocrate, oferindu-le zilnic portia de sanatate.

Ideea de a concepe o televiziune online a venit din dorinta de a asigura un mediu de comunicare si informare credibil si accesibil tuturor. De la infiintarea sa, in anul 2007, SanatateaTV.ro si-a consolidat principiile care au stat la temelia acestui proiect ambitios: exclusivitate, profesionalism, credibilitate, valori care au transformat-o in cea mai importanta sursa online de informare in domeniul sanatatii.

Echipa de redactori si reporteri ai televiziunii SanatateaTV.ro si-a concentrat atentia in jurul celor mai importante evenimente din sistemul medical romanesc, pregatiti in permanenta sa ia pulsul realitatilor medicale. Inca de la inceput, SanatateaTV.ro si-a propus sa stabileasca o punte de legatura intre cei mai renumiti medici din Romania si public, aducand medicina mai aproape de pacienti.

Printre cele mai importante realizari ale echipei SanatateaTV.ro se numara difuzarea in premiera nationala a unor interventii chirurgicale, promovarea unor tratamente revolutionare, emisiuni si interviuri cu medici de renume, evenimente medicale, transmisiuni in direct de la cele mai importante manifestari pe teme de sanatate, festivitati, inaugurari, lansari de produse, gale de premiere in domeniul sanatatii, declaratii in exclusivitate ale reprezentantilor sectorului medical din tara noastra.

Pe langa avantajele oferite prin calitatea si accesibilitatea informatiilor, SanatateaTV.ro beneficiaza de o structura interactiva, ce permite selectionarea continutului in functie de interesul si necesitatile fiecarui utilizator, in orice zi si la orice ora. Mai mult decat atat, cei care acceseaza platforma www.sanatateatv.ro au posibilitatea de a interactiona intre ei sau cu echipa SanatateaTV.ro intr-un cadru informal oferit de blogul televiziunii, cu siguranta de a primi un feedback in timp real.

Structura complexa a platformei online, grila variata de programe, accesibilitatea, credibilitatea dobandita prin interventia specialistilor cu care televiziunea colaboreaza, ineditul acestui concept, recomanda SanatateaTV.ro drept un proiect de succes si de viitor care satisface nu numai nevoia de informare si educare a publicului, dar reuseste sa tina pasul cu ritmul alert si interactiv al societatii contemporane.