Sanatatea dintilor nostri – scopul Clinicii Stomatologice Dental Premier

implant dentar

Poate ca timpul nu este intotdeauna prietenul nostru, insa asta nu inseamna ca nu trebuie sa ii acordam sanatatii o atentie aparte. Igiena orala este direct proportionala cu starea noastra de bine, cu stima de sine si cu numarul de zambete largi pe care le oferim zilnic.

O dantura sanatoasa inseamna o viata armonioasa, iar expertii de la Clinica Dental Premier ne confirma acest lucru. Serviciile pe care ei le ofera in cadrul clinicii sunt destinate sanatatii noastre orale. Se poate spune ca sunt aliatul nostru de temut atunci cand vorbim de depasirea tuturor obstacolelor in drumul nostru spre o sanatate orala absoluta.

Diversitatea serviciilor puse sub semnul profesionalismului – lucrul ce ar trebui sa ne atraga atentia

Medicii ce formeaza colectivul devotat Dental Premier detin Certificatul de Excelenta Fast & Fixed by Bredent. Gratie dotarilor de ultima ora, clinica este Centru de Excelenta Dentsply Sirona – liderul modial in tehnologie dentara!

In aceeasi ordine de idei, in cadrul clinicii, totalitatea serviciilor se realizeaza folosind tehnologii ultramoderne «High Tech Dentistry». Medicii ce s-au specializat la cursuri internationale de prestigiu din tari foarte dezvoltate pe plan medical precum Germania, S.U.A., Anglia, Austria, Italia, Monaco sunt gata oricand sa ne ofere servicii de prima clasa, sub semnul preciziei si al acuratetii, dar si sub semnul profesionalismului.

La Dental Premier putem beneficia de implanturi si dantura fixa in 24 de ore, implant dentar intr-o zi (cu lucrari fixe provizorii pentru circa 2 luni in cazul restaurarilor partiale si circa 4-6 luni in cazul restaurarilor totale), chirurgie orala ultrasonica atraumatica, albire dentara profesionala prin doua metode extrem de eficiente (cu laserul EPIC sau cu lampa BEYOND), coroane dentare si fatete integral ceramice intr-o singura sedinta si multe alte servicii.

Dintii copiilor se pot simti de asemenea rasfatati la Dental Premier – pedodontia fiind un alt serviciu pe care medicii ni-l pun la dispozitie. Totodata, aceeasi clinica ofere servicii de ortodontie de ultima ora, aparate dentare (fixe, metalice si invizibile) atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Ar mai fi multe de spus despre serviciile pe care expertii de la Clinica Stomatologica Dental Premier le ofera. Insa, pentru o imagine de ansamblu cat mai clara, cei interesati sunt invitati sa acceseze dentalpremier.ro.