fbpx

Sanatate si relaxare prin inot Aqua ZONE

Fara nicio urma de indoiala, sanatatea este cel mai important aspect al existentei noastre – indiferent de situatiile prin care trecem, de stilul de viata sau de afectiuni, sanatatea ne poate da un imbold major in a ne continua viata. Iar dupa cum spun specialistii, sanatatea noastra este la randul ei in stransa legatura cu alimentatia, munca si activitatea fizica (ori sporturile pe care le practicam). Tocmai de aceea, AquaZone a initiat programul Sanatate si relaxare prin inot – un concept ce sa ne motiveze pe fiecare dintre noi sa luptam impotriva grijilor de fiecare zi, impotriva stresului, prin relaxare si sport.

Grecii spuneau cu mult timp in urma Mens sana in corpore sano – minte sanatoasa in corp sanatos. Si aveau o foarte mare dreptate, intelegand ca daca ai grija de corpul tau, daca nu il neglijezi ci il tii intr-un echilibru optim, de poti bucura de o viata interioara (a sufletului, a mintii) cat mai buna.

Unul dintre cele mai curate sporturi (daca il putem numi astfel) este asadar inotul. Foloseste o multitudine de tipuri de muschi ai corpului, ajuta incheieturile si totul se face fara a risca o accidentare prin lovire ori julire (de genul celor ce sunt iminente practicarii sporturilor pe sosele, pe drumuri, ori pe terenuri).

Pentru inot ai nevoie doar de apa (un bazin, o piscina, un lac, un rau, marea etc) si putin echipament – totul este in functie de preferintele tale si performantele pe care vrei sa le dezvolti. Incepi cu un costum de baie, poate adaugi ochelarii de inot, papuci, halat ori prosop, casca. Iar daca detii un astfel de loc – o piscina – poti face ca acest loc sa fie sigur, sanatos, curat si atragator. Ai nevoie doar de produsele Aqua-zone .ro – in rubricile magazinului sau online vei gasi toate produsele de care ai nevoie – de la articole si imbracaminte de inot pentru barbati, femei sau copii, la jocuri de apa pentru cei mici, articole pentru antrenament, echipamente pentru piscina, accesorii pentru aqua gym, flotoare, substante pentru intretinerea piscinelor si bazinelor.

O multitudine de marci, la preturi foarte accesibile. Livrare rapida direct din stoc si consultanta profesionala in alegerea celor mai potrivite produse de inot. Ne gasesti pe www.aqua-zone .ro!