Samsung S8, cel care a dat tonul unui nou inceput pentru Samsung

21 noiembrie 2019
Autor:
HNR Creative Dimension

Samsung este în continuare compania numărul unu în lume în ceea ce privește smartphone-urile, iar, din 2017, lucrurile au mers din ce în ce mai bine pentru Samsung. Samsung 8 și Samsung 8+ au fost lansate în aprilie-mai a acelui an și au prezentat îmbunătățiri și diferențe considerabile față de predecesorii lor, Samsung S7 și Samsung S7+.

Samsung S8 și Samsung S8+ au venit cu imbunatatiri ale componentelor interne, ecrane mai mari, margini rotunjite, funcție de recunoaștere atât a irisului cât și a amprentei, cât și cu un nou asistent virtual numit Bixby. De asemenea, s-a făcut trecerea de la MicroUSB la USB-C cu încărcare rapidă și wireless. Ambele telefoane pot fi conectate la Samsung DeX care îți permite să folosești smartphone-ul ca un desktop alături de o tastatură și un mouse.

Atât Samsung S8 cât și S8+ vin cu un senzor Exynos 8895 octa-core, 4 GB memorie RAM și 64 GB memorie internă cu posibilitatea de exdintere printr-un card MicroSD. Ambele smartphone-uri au display Super AMOLED, imaginea fiind una foarte clară, cu culori vibrante și contrast de culoare foarte bun. Sistemul de operare cu care a fost lansat este Android Nougat 7.0, fiind actualizat la Android Pie 9.0 cu interfața Samsung One UI.

Samsung S8 eMAG.ro

Samsung S8 eMAG.ro

Singurele diferențe dintre Samsung S8 și Samsung S8+ sunt dimensiunile acestora și faptul că Samsung S8 are o baterie de 3000 mAh în timp ce Samsung S8+ are o baterie de 3500 mAh. În rest, chiar și din punct de vedere al camerei de fotografiat, cele două telefoane sunt destul de asemănătoare. Camera de fotografiat nu s-a schimbat aproape deloc față de predecesorul S7.

Deși cei de la Samsung au lansat deja seria S9 în 2018, seria S10 anul acesta și a și anunțat lansarea lui Samsung Fold, un smartphone ce ar putea schimba modul în care percepem un telefon, Samsung S8 rămâne în continuare punctul de plecare pentru design-ul actual al celor de la Samsung. În moementul în care a fost lansat, acest telefon a primit foarte multe laude și păreri pozitive. În perioada de pre-comandă, în Coreea de Sud a fost înregistrat un număr record de un milion de telefoane rezervate, iar vânzările la nivel global au fost cu 30% mai mari față de Galaxy S7.

Samsung S8 este în continuare o alegere bună de smartphone, mai ales acum când prețurile acestora au scăzut considerabil.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram