fbpx

Sampon par fin pentru ingrijire delicata, intarire si sustinere

sampon par fin

Multe femei considera subtierea parului o problema insolubila care provoaca multe dificultati si neplaceri. De fapt, aceasta este doar o caracteristica care necesita ingrijire speciala si alegerea unor produse cosmetice speciale pentru parul fin. In primul rand, trebuie sa stii care este motivul subtierii firelor de par. Daca problema este genetica, atunci poti sa mentii sanatatea parului si sa-i monitorizezi aspectul. Parul subtire poate fi de orice tip. Suvitele devin mai subtiri din cauza geneticii sau a colorarii permanente, de la expunerea regulata la temperaturi ridicate. Parul fin este delicat si necesita ingrijire blanda pentru a-l intari si sustine. In plus, aspectul de sebum este mai vizibil pe parul subtire, motiv pentru care trebuie spalat mai des. Un sampon par fin, poate ajuta la imbunatatirea starii parului.

Sampon par fin cu componente de vindecare

Un sampon pentru par fin este o optiune excelenta pentru utilizarea frecventa. Contine o cantitate mare de componente naturale si va ajuta la vindecarea scalpului si la imbunatatirea semnificativa a starii parului. Samponul pentru par fin poate fi selectat din gama special conceputa pentru parul subtire si deteriorat. Samponul pentru par subtire nu trebuie sa contina componente de greutate, deoarece sarcina sa cea mai importanta este de a adauga volum. Mijloacele care contin acizi din fructe, uleiuri si extracte vor avea un efect util. De asemenea, acorda atentie prezentei vitaminelor in compozitie, deoarece creeaza un film protector util pe par.

Daca parul subtire este atat tern, cat si fragil, este deteriorat semnificativ, atunci ar trebui sa acorzi mai intai atentie liniei de refacere si reconstructie a parului, iar apoi, cand parul este deja mai sanatos, poti folosi linii care creeaza volum. Adica, mai intai trebuie sa rezolvi problema si abia apoi sa creezi un efect wow. Trebuie amintit ca produsele profesionale sunt foarte bogate si concentrate, in special sampoanele profesionale, si trebuie sa utilizezi o cantitate foarte mica de produs.

Cum sa alegi un sampon par fin, subtire si deteriorat?

Trebuie sa intelegi ca nu numai liniile pentru volum sunt potrivite pentru parul subtire. Daca exista o problema specifica: uscaciune, deteriorare, lipsa de elasticitate, culoarea este terna, trebuie sa utilizezi o linie care rezolva o anumita problema. Ar trebui sa acorzi atentie compozitiei ingredientelor. De exemplu, nu ar trebui sa existe prea mult ulei in linia de umidificare. Acorda atentie acidului hialuronic din compozitie sau extractelor de alge marine, atunci cand vrei sa asiguri hidratarea si nutritia necesara fara ponderare.

Daca parul este deteriorat, acorda atentie proteinelor din produs. Ele sunt cele care reconstruiesc structura parului si dau densitatea necesara firului subtire. In acelasi timp, amestecand corect liniile, poti rezolva mai multe probleme in acelasi timp. De exemplu, parul fin lung, subtire, uscat si casant la varfuri, necesita volum suplimentar. Ordinea de aplicare a produselor va fi: sampon hidratant, balsam volumizator, masca de reconstructie.

Alege-ti sampon chiar acum de pe site-ul nostru.