Saltea Cocos pentru un somnic pufos – Confort sporit de la BabyNeeds.ro

Se adună noaptea la ferestre și piciul tău e obosit, a alergat mai toată ziua și acum cade răstignit. E mai, și vara e aproape, afara-i vânt obositor, de-atâtea jocuri, acum în casă, cel mic, adoarme pe covor.

Ce simplu și firav se-ntinde, și ce drăguț, ce mutre face, e timpul să îl iei în cârcă și să îl duci unde îi place.

În patul mic, cel de poveste, suport pentru somnicul lui, asteaptă mândră salteluța, și scumpa păturică a lui.

Salteaua îl îmbrățisează, cu mici, firave mângâieri, adoarme străbătut de gânduri, și vise scumpe și plăceri. Ce simplu este să fii mic, și îndrăgit de toți și toate, un alintat, un prichindel ce doarme-acuma peste poate.

Ce scumpă-i viața și frumoasă, alături ție-i fericit, el doarme calm, în noaptea groasă, și dimineața s-a trezit.

De vrei ca somnul să-ndrăgească, de vrei iubire să îi dai, la Baby Needs găsești de toate, tu să îi oferi un colț de rai.

Remarcabila saltea Cocos Confort II cu straturi din fibre de cocos, ce învelesc un burete special, este perfectă pentru confortul micuțului tău. Ferma și plăcută la atingere, această salteluță asigură o poziție sănătoasă pentru coloana vertebrală a celui mic.

Indiferent de anotimp, fibrele de cocos permit o bună circulare a aerului și împiedică încălzirea excesivă, oferind un somnic pufos. Prevăzută cu o husă detașabilă, lavabilă și antialergică, această saltea nu se încarcă electrostatic, nu reține praful, și este un inamic pentru acarieni.

Pentru o mai bună aerisire, de fiecare dată când schimbi lenjeria de pătuț, îți recomandăm să întorci salteluța de pe o parte pe alta, iar buretele special și fibrele de cocos împachetate, vor oferi un suport perfect pentru somnicul lui pe spate.

Chiar dacă cel mic leagănă din cap stânga-dreapta, lovește cu piciorușele și mânuțele sau se rotește rapid de pe o parte pe alta, salteaua Cocos Confort II, va fi va fi un partener de încredere și un sprijin pentru mișcările micuțului tău.

Că vrei să citești poezie, sau vrei să crești un pui voinic, la noi în site e veselie și te și ajutăm un pic.

Te asteptăm pe BabyNeeds.ro cu o ofertă bogată de articole special create pentru tine și pentru micuțul tău.