Salonul Nautic Internaţional Bucureşti: 4 – 8 martie 2015

Ajuns la cea de a 7-a ediţie, evenimentul are ca scop principal promovarea agrementului nautic în diverse forme şi la diferite niveluri. Vor fi prezentate ambarcaţiuni de diferite tipuri şi dimensiuni de provenienţă autohtonă dar şi din import, caiace, canoe dar şi canotci, oferte pentru cursuri de navigaţie şi scufundări, motoare inboard şi outboard, plăci de surf şi windsurf, echipamente de orientare, comunicare şi control, precum şi oferte de charter şi vestimentaţia nautică.
Un motiv în plus ca să ne vizitaţi este şansa de a participa la o tombolă inedită al cărei premiu este o pagaie unică cu autograful lui Ivan Patzaichin!
Salonul Nautic Internaţional Bucureşti reprezintă mai mult decât o simplă expoziţie, este locul în care cei cu adevărat pasionaţi se reîntâlnesc de fiecare dată cu plăcere şi împărtăşesc aceeaşi emoţie.
Deschiderea oficială şi accesul presei vor avea loc miercuri, 4 martie, începând cu ora 12.30. Accesul vizitatorilor se va face începând cu ora 13.30 până la ora 18.00.
Joi şi duminică expoziţia va fi deschisă între orele 10.00- 18.00 iar vineri şi sâmbătă între orele 10.00- 19.00.
Accesul se face pe bază de invitaţie sau bilet în valoare de 15 lei, copiii sub 10 ani beneficiind de intrare gratuită.
Duminică, 8 martie, cu ocazia Zilei Femeii, accesul va fi liber pentru doamne şi domnişoare.