Salon Maison Paris rasfat suprem in stil parizian in inima Bucurestiului

13 iulie 2017

Lansat ca un salon dedicat exclusiv manichiurii si pedichiurii, Salon Maison Paris a evoluat de-a lungul celor trei ani de existenta si ofera in prezent servicii complete de infrumusetare. Pe lânga deja consacratele servicii de manichiura si pedichiura, in noua locatie a salonului, clientele pot beneficia si de servicii de cosmetica faciala si corporala, precum si stilizare de sprancene. De asemenea, au fost adaugate si servicii de make-up, de la cel cotidian, pana la cel special, pentru mirese si chiar pentru mire.

La nivelul serviciilor de coafor, paleta de optiuni incepe cu servicii de tuns, frizerie, coafat si se incheie cu proceduri complexe de vopsit si balayage. Chiar si serviciile cu care a debutat salonul au fost adaptate de-a lungul timpului, Maison Paris oferind acum, pe langa serviciile de manichiura si pedichiura clasica, semipermanenta sau cu gel si acril, chiar si tratamente SPA pentru maini si picioare.

Schimbarile nu se opresc aici, iar Maison Paris anunta o noua identitate vizuala, in acord cu evolutia din ultimii ani. Noul logo al salonului inspira eleganta, prin linii simple si cromatica subtila.

a declarat Cora Diaconescu, Owner Maison Paris.

Site: www[.]masionparis[.]ro
Facebook: SalonMasionParis

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram