Sales Point Romania isi invata clientii cum se poate testa sistemul de trading online

11 martie 2016

Pentru a intra pe piata dinamica a tranzactionarilor online este nevoie de un plan bine stabilit de la bun inceput si de indrumare din partea unor persoane cu experienta in acest domeniu, astfel incat riscurile sa fie minime. Sales Point Romania explica importanta pe care o au informatiile structurate si ajutorul unei echipe de specialisti in ceea ce priveste trading-ul online.

Inainte de toate, este foarte important ca orice client incepator sa acumuleze cat mai multe cunostinte elementare despre trading-ul online si despre instrumentele financiare pe care le are la dispozitie pentru a avea succes in afacere. Dupa ce a sistematizat notiunile, urmatorul pas firesc este ca traderul sa incerce sistemul cu o suma de bani rezonabila, pe care sa isi poata permite sa o investeasca fara a avea de suferit din punct de vedere financiar. La Sales Point Romania, suma minima pentru testare incepe de la 1000 Euro/USD, fiind foarte potrivita pentru lansarea primelor tranzactii.

Din dorinta de a ajuta traderii sa tranzactioneze in conditii de siguranta, Sales Point Romania a pus la punct un sistem de money management care ofera posibilitatea de a seta pragul de risc pentru fiecare caz in parte. Datorita instrumentelor financiare moderne, limitele pot fi setate in asa fel incat pierderile sau castigurile sa fie in limita pragului de risc stabilit, indiferent de ce se intampla pe parcurs.

In plus, pentru clientii care apeleaza la serviciile sale, Sales Point Romania asigura suport si asistenta 24/24, 5 zile din 7, in legatura cu explicarea serviciilor, instalarea platformei de tranzactionare, precum si informatii esentiale despre deschiderea contului si despre procesul propriu zis de tranzactionare.

Multe persoane sunt de parere ca sistemul se poate testa si cu un cont demo (de incercare), insa lucrurile nu stau deloc asa. Contul demo nu o sa dea niciodata senzatia de investitor, mai ales ca orice s-ar intampla in cadrul acestei etape o sa incurce traderul pe viitor. Daca lucrurile merg foarte bine, cand va tranzactiona pe un cont adevarat, cu bani reali, clientul va fi mult mai neatent cu tranzactiile, va fi ghidat de acel sentiment de euforie provenit din experienta contului demo, ceea ce se poate transforma intr-un esec pe contul real. Daca lucrurile merg prost pe contul demo, traderul este descurajat, ii este greu sa isi faca o strategie buna bazata pe informatii care necesita reactii imediate. Nestiind care este sentimentul de investitor si fara sa existe un comportament ca atare, clientul risca sa se arunce intr-o multitudine de tranzactii fara sa inteleaga potentialul real al acestora.

In general, testarea sistemului oferit de Sales Point Romania ar trebui sa dureze aproximativ o luna, timp in care clientul are posibilitatea sa inteleaga si sa isi dea seama daca trading-ul online este sau nu o activitate potrivita pentru el. Dupa o astfel de experienta, acesta intelege care este potentialul sumei minime, care au fost riscurile implicate si se poate gandi la un portofoliu de investitii.

Cu ajutorul expertilor din agentia Sales Point Romania, trading-ul online devine un domeniu accesibil si poate fi inteles de oricine. In plus, este foarte important de mentionat ca riscurile sunt manageriate de fiecare client in parte, ceea ce reduce semnificativ sentimentul de neincredere pe care il are piata de capital in momentul de fata.

Mai multe informatii despre serviciile Sales Point Romania gasiti pe site-ul oficial al companiei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram