S a lansat YVE Media agentie de publicitate online

YVE Media este o agentie de publicitate care ofera clientilor servicii complete de publicitate pe Internet. Publicitatea online reprezinta in zilele noastre un aspect deosebit de important pentru o afacere, indiferent de domeniul de activitate al acesteia.

Suntem specializati in:

Publicitate Online. Oferim advertiserilor pachete avantajoase de promovare in revistele noastre online. Promovare prin advertoriale si bannere publicitare. Beneficii: trafic, brand awareness, ranking, vanzari.

Copywriting si Traduceri. Creem continut original pentru site-ul tau, redactam advertoriale, comunicate de presa, articole pentru blogul tau, descrieri pentru produsele sau serviciile pe care le oferi. Traducem texte din limba romana in limba germana sau italiana si invers.

Web Design si SEO. Echipa YVE Media realizeaza site-uri complet functionale si in acelasi timp atractive pentru vizitatori. Iti livram site-ul gata optimizat, pregatit pentru a fi usor gasit de potentialii tai clienti.

Misiunea noastra:

-Sa dezvoltam site-uri cu o puternica prezenta online.

-Revistele noastre online sa devina o componenta de promovare eficienta si durabila pentru advertiseri.

-Sa oferim clientilor servicii complete de asigurare a unei prezente puternice in mediul online, pornind de la crearea unui site, pana la promovarea lui prin mijloace specifice marketingului online.

Cu Yve Media ai:
– 100% Calitate. Servicii de calitate oferite de profesionisti.
– Preturi accesibile pentru servicii eficiente si de calitate.
– O gama variata de servicii pentru proprietarii de afaceri online.

Viziteaza site-ul nostru http://yve-media.ro, pentru mai multe detalii.