fbpx

S a lansat site ul Finanza ro cel mai nou blog financiar din Romania

Site-ul Finanza a devenit de curand cel mai nou portal online axat pe domeniul economic pentru persoanele care vor sa fie la curent cu tot ce tine de acest sector, atat in Romania, cat si in strainatate. Astfel, pe Finanza, te vei bucura de cel mai bun suport educativ atunci cand doresti sa te informezi cu privire la managementul finantelor personale.

Cu un design atractiv si interactiv, site-ul Finanza isi propune sa ocupe un loc important in randul celor mai utile bloguri care abordeaza teme din zona gestionarii banilor si nu numai. Pe langa domeniul economic general, pe site se regasesc si articole de interes general, precum sfaturi despre economisire sau despre ce presupune un credit rapid.

De asemenea, site-ul Finanza se pozitioneaza si ca un veritabil agregator de informatii financiare, oferind sfaturi specifice pentru cititorii sai prin intermediul sectiunii “Intrebari si raspunsuri”. Daca intrebarile pot fi puse de catre orice vizitator al site-ului fara a fi nevoit sa se inregistreze inainte, raspunsurile sunt date direct catre un reprezentant Finanza, ceea ce confera un grad de profesionalism mult mai mare solutiilor oferite.

Pe langa sectiunea de “Intrebari si raspunsuri”, Finanza comunica direct cu cititorii sai si prin intermediul newsletter-ului care contine cele mai recente informatii financiare aparute pe site. Abonarea la newsletter se face simplu, prin intorducerea adresei de email, fara completarea vreunui formular complex.

Fiind o nisa care trezeste tot mai mult interes in randul romanilor, domeniul financiar simte nevoia de noi surse de informare care sa raspunda cererii oamenilor de stiri economice obiective si solutii financiare practice pentru problemele lor.