S a lansat selfishfashion?

S-a lansat selfishfashion.ro! Ai putea spune ca este un alt magazin de haine, printre alte cateva sute. Pe de o parte, ai avea dreptate, pe de alta parte, Selfishfashion vine cu altceva, iar acel ceva este atitudinea. Inca de la prima vizita pe site vei putea descoperi o imagine ce denota increderea. Modelele de pe site sunt alese cu grija iar hainele prezinta linii deosebite, care au posibilitatea de a-ti schimba in totalitate atitudinea.

Ce produse gasesti pe Selfishfashion?

Selfish fashion este destinat femeilor, asadar, vei gasi produse pentru femei. Vedetele site-ului sunt categoriile de salopete scurte si de rochii lungi. Ambele pot oferi solutii excelente pentru cele mai frumoase evenimente din viata ta si pentru momentele de zi cu zi, la care tii foarte mult si pe care le doresti aproape de perfectiune. De asemenea, gasesti si o varietate mare de rochii scurte sau salopete lungi. Ceea ce este cert, este ca vei fi atrasa ca de un magnet de acest nou site si vei dori sa cumperi cat mai multe modele.

Cum arata site-ul?

Simplitatea este, de cele mai multe ori, cheia succesului, motiv pentru care acest magazin online de haine este simplu. Fara culori care ies in evidenta, fara filmulete inutile si fara informatii cu care nu ai ce face. Vei gasi linii negre, fine si elegante, un meniu cu produse si un filtru care te ajuta sa iti alegi mult mai usor produsul pe care il doresti. Simplu si eficient.

In aceasta simplitate, toate informatiile sunt la locul lor. Inainte de a comanda poti sa citesti cu atentie termenii si conditiile, clauzele de confidentialitate si informatiile ce privesc livrarea si returul.

Cat costa produsele selfishfashion?

Nu sunt nici cele mai mici preturi si nici cele mai mari din online-ul romanesc. Accentul este pus, insa, pe calitate, asadar, daca faci un raport intre aceasta si pret, vei descoperi un rezultat foarte atractiv. Cei ce administreaza magazinul se focuseaza pe materiale bune, pe modele cat mai interesante si pe o informare corecta a clientului, motiv pentru care vei fi incantata sa iti cumperi rochiile si salopetele de aici.