S a lansat Originalo cadoul care se traieste

O alternativa perfecta la cadoul-obiect este cadoul-experienta! Gandeste-te cum ar fi sa oferi bungee-jumping, zbor cu avionul, masaje de relaxare, ritualul cu lapte si miere al Cleopatrei, tratamente cu caviar, nopti de cazare in conace si boutique hoteluri sau in pensiuni aflate in mijlocul naturii… Mai mult decat un simplu cadou, ii oferi celui care primeste pachetul-cadou Originalo clipe in care poate sa viseze, sa isi imagineze, iar intr-un final va alege una dintre activitatile cuprinse in fiecare catalog.
Descopera inovatia pe piata cadourilor din Romania si surprinde placut persoana draga! Uita de grija alegerii cadoului perfect si ofera un cadou care se traieste, indiferent de ocazie.

Ce este Originalo?
Originalo (www.originalo.ro) – este conceptul inovativ care surprinde placut chiar si cele mai pretentioase persoane: o cutie elegant ambalata care contine un catalog cu zeci de activitati, din care cel care primeste cadoul alege cand, unde, cu cine si de ce activitati sa se bucure. Ceea ce da un plus de personalitate cadoului care se traieste este faptul ca valoarea voucherului, care acopera integral orice serviciu inclus in catalogul Originalo, nu este marcata. Mai mult, voucherul inclus in pachet este valabil cel putin un an de zile.
Echipa Originalo a realizat o selectie a celor mai bune servicii din Romania si le-a integrat in pachetele Originalo, pe care te invitam sa le descoperi: Spa de Relaxare, Spa in Doi, Luxury Spa, Boutique Hotel, Chic&Romance, City&Fun, Nature Escape, Aventura in Doi, 100% Adrenalina, Sport to Enjoy.

Accesand site-ul www.originalo.ro, ai la alegere 10 pachete si peste 170 de parteneri si activitati, cu preturi incepand de la 140 lei, pe care le gasesti diferentiate in trei categorii: Escape, Spa si Sport&Aventura.

Cum se traieste cadoul Originalo?
Nimic mai simplu! Cel care primeste cadoul Originalo il traieste in 3 pasi simpli: alege, rezerva si se bucura!
Fiecare activitate inclusa in pachetele cadou Originalo este prezentata si descrisa pe www.originalo.ro, astfel incat, atunci cand optezi sa oferi un cadou Originalo vei sti ce contine cadoul ales de tine. In plus, accesand site-ul, poti vizona si cataloagele online.

De cele mai multe ori, cadourile pe care le facem raman uitate pe un raft… Acum insa, poti sa alegi cadoul care se traieste Originalo, special conceput pentru ca tu sa oferi un cadou memorabil!

Acum ne gasiti si pe Facebook – Originalo Romania – http://www.facebook.com/OriginaloRomania