fbpx

S a lansat în România cel mai nou portal de promovare în construcții: Arhipedia ro

În iunie 2017 a ieșit din beta cel mai nou portal de promovare în proiectare și construcții: Arhipedia. ro
Portalul este destinat tuturor celor interesați de știri, produse și servicii din domeniul construcțiilor, proiectării, designului și amenajărilor, și profesioniștilor care doresc să își expuna portofoliul în fața acestui public.
Și da, accesul este gratuit! Atât pentru vizitatori cât și pentru utilizatorii cu portofoliu (profesioniștii din construcții).

Arhipedia. ro se adresează întregii piețe românești de construcții. De la producători și prestatori mici de servicii până la furnizori, distribuitori și importatori ai unor branduri internaționale, toți găsesc în platforma online Arhipedia. ro un mijloc eficient de prezentare a portofoliilor de produse și servicii.

Portalul este constuit având în vedere o experiență cât mai intuitivă și eficientă pentru vizitatori. Administrarea portofoliului este simplă , iar tehnologia responsive permite ca portofoliile profesionistilor să beneficieze de cea mai bună prezentare indifertent de device: telefon, tableta, laptop sau pc.
Profesioniștii au la dispoziție peste 1000 de categorii și subcategorii în care își pot lista produsele și serviciile, și datorită structurării eficiente vizitatorii pot găsi ceea ce caută foarte ușor.

De asemenea Arhipedia. ro vă oferă informații la zi despre evenimentele și concursurile din domeniul construcțiilor, știri care abordează diferite teme, de la proiecte DIY (Do It Yourself) la știri despre legisația în construcții și interviuri cu formatori de opinie din domeniu. Referitor la legislatție, exista chiar o secțiune permanentă pe portal care oferă spre informare vizitatorilor legile și normativele din proiectare și construcții, secțiune updatată permanent.

Mai găsiți pe Arhipedia și o secțiune destinată revistelor online și offline de construcții, amenajări, design, , și o secțiune destinată fotografiei de arhitectură unde, pe baza unei selecții riguroase, postează cei mai buni fotografi români de arhitectură.

Vă invităm să vizitați Arhipedia. ro pentru a descoperi direct avantajele și oportunitățile oferite de portal!