fbpx

Rulourile aplicate pentru ferestre

rulourile aplicate

Ferestrele, usile si spatiile deschise ale teraselor pot fi protejate cu rulourile aplicate in exterior. Comanda rulouri exterioare de la o firma producatoare si primesti transportul si montarea incluse in pret. La rulourile aplicate comandate de la firma Rulouri Exterioare Art poti adauga si comanda pentru o plasa tantari rulou sau alte modele de plase anti tantari.

Rulourile aplicate sunt ideale atat la bloc, cat si in cazul in care locuiti la casa. Aceste produse sunt fabricate din aluminiu si ajung la client direct vopsite printr-un proces special care asigura rezistenta culorii. Poti asigura casei un aspect elegant, protectie impotriva zapezii, ploilor, vantului puternic, dar si impotriva tantarilor.

Rulourile aplicate – informatii suplimentare

rulourile aplicateProtectia solara este unul dintre avantajele cele mai importante ale folosirii acestor rulouri. In perioada de vara este posibil sa dorim mai mult intuneric in camera si protectie impotriva razelor soarelui. Acest fel de protectie este asigurat prin folosirea rulourilor exterioare. Aceste rulouri intuneca o camera pentru a obtine umbra si blocheaza radiatiile periculoase venite de la soare.

Va protejati in felul acesta mobile, pardoseala, draperiile si pielea de efectele soarelui. Rulourile aplicate sunt alese de clienti si pentru Securitate si Protectia dobandita cu ajutorul lor. Instaland astfel de rulouri obtineti un plus de intimitate si va feriti casa de privirile curiosilor.

Rulouri Exterioare Art – Detalii Companie

Firma Rulouri Exterioare Art lucreaza in domeniul acesta de mai bine de 10 ani. Cu o experienta extinsa in masurarea, construirea si montarea de Rulouri Exterioare si plase tantari, firma se bucura de respectul clientilor sai fideli. Gasiti mai multe informatii despre noi, despre procesul de instalare sau despre preturile firmei Rulouri Exterioare Art pe website, la telefon sau prin intermediul social media. Va invitam sa contactati echipa noastra folosind datele de contact de mai jos.

Email: rulouriexterioareart@gmail.com

Telefon: +40 770 900 671

Persoana contact: Mircea

Website: rulouriexterioareart.ro