Roza Oro Collection – pentru momente pretioase

Alegerea unui bijuterii poate fi optiune destul de dificila din cauza variatetii materialelor din care sunt confectionate si a diverselor modele. Cand vine vorba de alegerea verighetei optiunea devine si mai dificila, pentru ca verigheta nu mai reprezinta un accesoriu oarecare cu un simbol al uniunii. Indiferent ca vrei sa achizitionezi verighetele pentru nunta sau vrei doar sa iti cumperi un lantisor, Roza Oro Collection va ofera o gama variata de verighete, inele de logodna si lantisoare confectionate din aur si aur alb.
In alegerea verighetelor Roza Oro Collection va recomanda sa tineti cont de personalitatea voastra, de stilul vestimentar dar si de stilul viata. Indiferent de ce iti doresti Roza Oro Collection produce o gama diversa de verighete in diverse de modele si combinatii de materiale. Puteti opta de la verighete din aur cu pietre, verighete din aur alb pana la verighete de colectie.
Pentru barbati verigheta trebuie sa aiba un design simplu in timp ce pentru femei verigheta poate fi cu pietre si compatibila cu inelul de logodna.
Colectia Roza Oro de verighete pretioase
Motto-ul Roza Oro Collection se regaseste in intregime in propozitia “Iubirea este inspiratia noastra!”. Nimic nu este mai frumos decat o astfel de meserie ce se inspira din iubire si-si gaseste mereu puterea de a oferi numai ce este mai bun si mai frumos perechilor de indragostiti. Caci, in primul rand, Roza Oro Collection se adreseaza indragostitilor. De peste 10 ani, compania, sta alaturi de toti cei care isi unesc destinele si le ofera posibilitatea de a alege modele superbe din cinci categorii diferite de verighete: clasice, manuale, cu pietre, din aur roz sau geometrice.
Roza Oro reuseste sa imbine cu stil si eleganta aurul alb cu cel roz, argintul, pietrele pretioase sau pietrele semipretioase, oferind astfel produse unicat, personalizate.
Verighetele pot avea marimi diferite, in functie de fiecare persoana in parte, deci si pretul difera. Daca iti doresti, poti sa-ti gravezi verighetele sau inelele de logodna, iar acest serviciu este inclus in pret. Roza Oro Collection lucreaza numai cu aur alb sau galben, acesta avand 14 k, 18 k sau 24 k. Verighetele pot fi prevazute si cu diamante, in functie de preferinte.
Pentru verighete cu stil alege Roza Oro Collection!
Roza Oro Collection – pentru ca meritati!
De ce sa alegi Roza Oro Collection? Deoarece aceasta companie are experienta in domeniu, ea fiind infiintata inca din anul 2006, in orasul Satu Mare. Roza Oro este si producatoare a tuturor bijuteriile pe care le vinde, dar se ocupa si de prelucrarea si comercializarea acestora.
Roza Oro Collection iti pune la dispozitie numeroase modele de verighete, inele de logodna sau lantisoare. Arunca o privire pe site-ul firmei si te vei indragosti pe loc. Nu ai cum sa nu iubesti toate aceste produse, deoarece sunt lucrate intr-o maniera deosebita, sunt foarte frumoase si elegante. Cu bijuteriile Roza Oro sigur vei impresiona persoana careia vrei sa le faci cadou.
Pe langa produse, compania iti mai ofera si servicii de care vei avea nevoie la un moment dat: gravarea bijuteriilor, prelucrarea, modificarea, marirea sau micsorarea acestora, serviciul de curatare, iar diferenta se vede in mana unui profesionist, sau servicii de montare, rafinare si turnare.
Nu ezita si apeleaza acum la Roza Oro Collection pentru ca tu si partenerul tau de viata meritati! Meritati bijuterii pretioase care sa va incunune sentimentele!

Date de contact
Denumire firma: Roza Oro Collection
Adresa firma: Str. Aurel Vlaicu, Nr.127, Loc. Satu Mare, Jud. Satu Mare
Telefon fix/fax: 0261-770.141
E-mail: rozaoro_2000@yahoo.de
Adresa web: www.rozaoro.com