fbpx

ROWENTA continua traditia frumusetii: ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2016 si a ales castigatorii

Miercuri, 19 octombrie, intr-o atmosfera ce a stat sub semnul frumusetii si elegantei, s-a desfasurat finala Elite Model Look Romania 2016, competitie sustinuta de ROWENTA. Selectia celor 12 finalisti a avut drept scop desemnarea celor doi castigatori care vor reprezenta Romania la Finala Mondiala Elite Model Look 2016, din noiembrie, de la Lisabona, Portugalia.

Alexandra si Stefan au castigat aprecierea unanima a juriului, dar si admiratia si aplauzele publicului, dand dovada de carisma, eleganta si spontaneitate, atribute sine qua non pentru o cariera internationala in domeniul modelling-ului.

Cu emotii inerente oricarui concurs si cu multe sperante, finalistii au defilat pe catwalk, sub privirile intransigente ale unui juriu alcatuit din personalitati din lumea modelling-ului si frumusetii, printre care s-au numarat Andreea Ibacka, blogger si ambasador Rowenta in Romania si Gabriela Velicu – Trade Marketing Manager Rowenta – Groupe SEB. Tinerii au prezentat ultimele trenduri in moda si au demonstrat, pentru doua ore, ca eleganta si rafinamentul predomina intotdeauna la Elite Model Look.

“Este deja un fapt cunoscut ca Rowenta, ca un adevarat ambasador al frumusetii, sustine, an de an, concursul Elite Model Look la nivel international. Continuand aceasta traditie, Rowenta s-a alaturat pentru a treia oara consecutiv competitiei din Romania in calitate de Partener Oficial. Din dorinta de a oferi frumusetii sustinerea de care are nevoie, brandul a dezvoltat o linie de produse dedicate – ROWENTA for Elite Model Look.”, declara Gabriela Velicu – Trade Marketing Manager Groupe Seb.

Toti cei prezenti la acest eveniment au avut ocazia sa traiasca momente de neuitat in fascinantul univers al modelling-ului, iar la finalul unei seri magice au facut cunostinta cu cei doi castigatori ai prestigioasei competitii, Alexandra si Stefan, care vor duce numele Romaniei mai departe, in finala mondiala din Portugalia.

Despre concursul Elite Model Look

Elite Model Look Romania 2016 sustinut de ROWENTA a decis, in urma prestatiilor de miercuri seara, ca Alexandra si Stefan sunt cei mai potriviti sa reprezinte Romania la finala mondiala din noiembrie 2016, de la Lisabona.

Ajuns la editia cu numarul 33, Elite Model Look 2016 sustinut de Rowenta este cel mai cunoscut concurs de modelling la nivel mondial, oferind aspirantilor la o cariera in acest domeniu, deopotriva fete si baieti, sansa de a calca pe urmele unor modele celebre, precum Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen ori Constance Jablonski.

Gama de produse ROWENTA for Elite Look Model dedicate competitiei de modelling combina stilurile si tendintele din cadrul prezentarilor de moda si caracterul practic si inteligent, propunand produse must have pentru orice femeie, de la placi de indreptat parul la ondulatoare, uscatoare de par, perii rotative si epilatoare.

Despre Rowenta
Rowenta a luat nastere in 1909, in Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflati in cautarea produselor de inalta performanta, usor de folosit si cu design functional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama larga de produse, de la dispozitive pentru hairstyling si epilatoare, la aspiratoare si produse pentru ingrijirea tesaturilor, create din respect pentru consumator si mediul inconjurator.