Rotile si rolele ce au inovat mobilitatea – solutii practice pentru diferite domenii de activitate

Traind in secolul vitezei nu este nevoie decat de alternative pe masura cerintelor. Intreg colectivul unei firme, de exemplu, isi doreste pe zi ce trece sa dea randament cat mai mare. In domeniile in care se lucreaza cu mese, scaune, obiecte grele, o solutie pentru a nu se incetini ritmul muncii ar fi montarea de roti si role.

Astfel de solutii practice trebuie achizitionate doar din magazine de specialitate ce prezinta certificarea calitatii. Cele de la Tente Romania, de exemplu, sunt perfect create pentru a sustine chiar si greutati dintre cele mai mari. Totodata, nu lasa urme pe pardoseala, nu se deformeaza si nu opun rezistenta la impingere sau tragere – rulmentii sunt bine imbibati cu vaselina.

Caracteristicile tehnice ale rotilelor DELTA

Cei interesati de rotile DELTA de la Tente Romania trebuie sa stie ca au stabilitatea optimizata din punct de vedere al directiei. Totodata, sunt usor de manevrat datorita capului turnant cu rulment de precizie cu bila.

Blocarea este centralizata – se pot bloca simultan mai multe roti folosind maneta centrala de actionare. Pe langa blocarea centralizata, prezinta si un sistem de blocare directionala adaptabil – 2 x 180⁰ sau 4 x 90⁰.

Pentru ca totul sa se desfasoare fara aparitia unor evenimente neplacute, rotilele dispun de protectie a piciorului partial elastica – si-au demonstrat eficienta si pe pardoseala denivelata.

Rotile DELTA prezinta o excelenta rezistenta la uzura – au fost testate in ceea ce priveste respectarea standardelor europene. Rulmentul pivotant etansat asigura o deplasare neintrerupta, continua. Acestea pot sustine corpuri cu o greutate de pana la 600 kg datorita carcaselor din otel greu, diamentrul lor fiind de 125 – 200 mm.

Nu in ultimul rand, rularea se desfasoara silentios datorita versiunilor de roti moi. Axele filetate permit schimbarea fara probleme a rotilelor si nu contin carburi aromatice policiclice sau crom (VI). Pentru ca totul sa se desfasoare conform standardelor europene, acesta prezinta abraziune redusa si cerinte scazute de curatare.

Vezi oferte de roti si role pe magazinul online Tente Romania, astfel de sisteme fiind necesare pentru ca sustin o mobilitate optima.