fbpx

Romvelia implementeaza sistemele SeniorERP si SeniorVisualBI

In urma experientei acumulate, realizarilor si a serviciilor prestate de-a lungul timpului, Romvelia a devenit unul dintre distribuitorii regionali importanti ai produselor unora dintre liderii europeni in productia de pesticide, fertilizanti si seminte, cum ar fi BASF, Linzer, Timac, Pioneer, Euralis, Limagrain, KWS etc. In vederea dezvoltarii constante a afacerii, managementul Romvelia a facut permanent investitii importante in scopul imbunatatirii si modernizarii mijloacelor tehnice, logistice si informatice utilizate. Aceste investitii au inclus si achizitionarea solutiilor SeniorERP si SeniorVisualBI pentru managementul activitatilor de business specifice, sporind astfel competitivitatea companiei pe piata agricola prin posibilitatea de a efectua analize si prognoze asupra activitatii economice, in contexul cresterii complexitatii unei piete agricole din ce in ce mai dinamica.
“Am ajuns la concluzia ca este nevoie sa achizitionam si sa implementam o solutie ERP deoarece sistemul folosit nu mai facea fata nivelului de dezvoltare atins de firma noastra. La aceasta s-au adaugat si dificultatile de analiza a informatiilor oferite de sistem. Solutia SeniorERP a confirmat ca raspunde nevoilor noastre reusind sa acopere bine activitatea principala a societatii, fiind in acelasi timp un produs intuitiv si flexibil.” Cristian Cireap, Director Comercial Romvelia Prodcom.
Gradul de complexitate la care a ajuns activitatea companiei a impus implementarea unui ERP care sa corespunda noului context si care sa ofere suportul informational necesar luarii celor mai bune decizii. In plus, era nevoie de un sistem eficient si din punct de vedere al calculului costurilor aferente activitatii de productie agricola desfasurata de Romvelia. In pofida perioadei reduse de timp care a trecut de la finalizarea implementarii, domnul Gheorghe Cireap, Administratorul Romvelia, puncteaza cateva dintre beneficiile obtinute:
“Printre schimbarile survenite in timpul foarte scurt de la momentul implementarii, putem evidentia : – o imbunatatire a fluxului decizional – identificarea cu usurinta a zonelor cu dificultati si posibilitatea de a actiona pentru rezolvarea acestora; – o clarificare a situatiei partenerilor si a relatiei cu acestia; – dezvoltarea capacitatii de a raspunde prompt la solicitarile clientilor, punandu-le acestora la dispozitie produsele de care au nevoie; de asemenea, reducerea problemelor generate de lipsa unei bune comunicari interne, informatia actualizata fiind disponibila acum tututor celor implicati in derularea activitatilor specifice.”
Functionalitatile SeniorVisualBI, cel mai intuitiv sistem de raportare de pe piata locala, au raspuns intocmai cerintelor de informare ale companiei, iar integrarea cu SeniorERP este benefica in ceea ce priveste procesul decizional, cum declara si domnul Gheorghe Cireap, Administratorul Romvelia: “Gestionarea si mai ales analiza informatiilor prin intermediul acestor solutii ofera un avantaj clar fata de sistemul utilizat anterior. O analiza corecta si rapida a unei situatii poate face diferenta intre o decizie buna de afaceri si una cu efecte negative.“
Sistemele SeniorERP si SeniorVisualBI vin in intampinarea nevoilor specifice ale managementului economic printr-un inalt grad de eficienta si adaptabilitate precum si prin suportul oferit de echipa de specialisti Senior Software. Implementarea unor astfel de sisteme devine o necesitate si genereaza beneficii atat la nivel de companie cat si la nivel de piata. “Consideram ca datorita avantajelor oferite de SeniorERP in activitatea curenta, vom reusi sa aplicam un management mai performant si modern. In contextul actual un bun management al resurselor este esential.“ Gheorghe Cireap, Administratorul Romvelia.

Pentru detalii, accesati www.SeniorERP.ro
Despre SeniorERP
SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail:
– Primul ERP din Romania disponibil SaaS
– Primul ERP din Romania disponibil in Azure – solutia cloud de la Microsoft
– Primul ERP din Romania care a incorporat cea mai noua generatie de interfata, pentru a asigura simplitate in utilizare
– Primul ERP din Romania scris complet in tehnologia .NET 4.0 – care include WCF pentru comunicatie securizata in timp real prin internet si WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clientilor
– Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software – lider mondial in domeniu
Despre Senior Software
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM Enterprise.
Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows Server, Web Services si .NET Framework. Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.