RomTeamSolutions aduce în România cele mai performante multifuncționale Xerox

Multifuncționale Altalink B8000 C8000

București, 1 Noiembrie 2018. Rtsol.ro, compania care comercializează echipamente pentru ITC&C și birotică din 1990, aduce în România cele mai performante multifuncționale Xerox regăsite în clădirile exclusiviste de birouri din întreaga lume. Noile multifuncționale Xerox Altalink B8000 și C8000 pot fi comandate de aici: https://www.rtsol.ro/xerox-altalink-b8000-si-c8000/ începând de astăzi.

Rtsol.ro se numără printre puținii parteneri aleși de Xerox pentru comercializarea multifuncționalelor Altalink B8000 și C8000.

RomTeamSolutions desfășoară parteneriate cu Xerox încă din 1994, timp în care a adus în România cele mai performante echipamente populare în aria de afaceri. Grație acestui parteneriat, compania a reușit să aducă în țară ultimele modele de multifuncționale în cel mai scurt timp de la producție, eficientizând rutina birocratică din multe birouri. Fluxul de documente și sarcinile zilnice de imprimare, scanare și copiere este fluidizat, acum, de noile multifuncționale Xerox Altalink B8000 și C8000, investite cu mecanisme aproape intuitive ce pot fi gestionate de toți angajații.

“Ne-am dorit ca Rtsol.ro să se remarce în fața multor insituții prin calitatea superioară a multifuncționalelor comercializate. Prin Xerox Altalink B8000 și C8000 traducem și dovedim că parteneriatele pe care le desfășurăm cu producători de top aduc beneficii românilor din mediile de afaceri. Am reușit ca, în cei aproape 30 de ani de activitate, să eficientizăm rutina birocratică a multor companii și instituții bancare din România, ceea ce poate doar să ne bucure. Am dorit să aducem în atenție echipamente Xerox de ultimă generație, care pot imprima, scana, copia și transfera documente prin simpla conectare la o rețea WiFi” a declarat Directorul General al RomTeamSolutions pentru livepr.ro.

Doar în ultima parte a acestui an, Rtsol.ro a vândut multifuncționale Xerox care depășesc o treime din profitul companiei. Printre clienții RomTeamSolutions se numără instituții bancare, companii din București și alte mari orașe din România, dar și persoane fizice și liber profesioniști care fac parte din mediul de afaceri traversat zilnic de un flux antrenant de informații. Cu multifuncționalele Xerox Altalink B8000 și C8000, clienții Rtsol.ro pot experimenta tehnologia viitorului printr-o simplă atingere a imprimantei. Multifuncționalele beneficiază de sistem touch, sistem de securitate a datelor și periferice care facilitează imprimarea unui număr impresionant de documente.

Spre deosebire de alți provideri de echipamente IT&C și birotică, Rtsol.ro ține cont de tendințele actuale și aduce în atenție doar multifuncționale Xerox profesionale, care promit amortizarea investiției în scurt timp. Este și cazul Xerox Altalink B8000 și C8000, a căror performanță a fost testată și confirmată de angajații unor importante companii din România. “Mulțumim Rtsol.ro pentru că ne ajută să ținem pasul cu tehnologia și să fim alături de toate departamentele cu echipamente Xerox Altalink B8000 și C8000 profesionale! E un mare pas să putem imprima sute de documente în timp ce ne ocupăm de alte sarcini administrative” este una dintre recenziile lăsate de un client al companiei pe site-ul oficial.

RomTeamSolutions este, de mai bine de 24 de ani, un partener de încredere al producătorului Xerox. Compania a anunțat introducerea celor mai noi două multifuncționale Xerox Altalink B8000 și C8000 în portofoliul de produse, pe lângă zecile de imprimante care populează categoriile existente. Multifuncționalele Xerox pot fi comandate de pe Rtsol.ro.

Despre Rtsol.ro:

Rom Team Solutions SRL este o companie specializată în comercializarea echipamentelor IT&C și birotică și este localizată în Str. Ion Câmpineanu 29 B, Sector 1, București. Compania a fost înființată în anul 1991 sub CUI 1577121 și are Nr. de Înmatriculare J40/4498/1991.

Contact: 0312 26 26 26, Rom Team Solutions SRL.