ROMAUDIOVIDEO a obtinut certificarea ISO 9001:2008

Beneficiile implementarii acestui sistem sunt atat castigarea increderii si satisfactiei clientilor, precum si transparenta si eficienta proceselor interne ale companiei.
Standardul ISO 9001:2008 vine in sprijinul celor care doresc sa demonstreze abilitatea de a furniza constant produse/ servicii conform cerintelor clientilor si cerintelor legale.

Societatea noastra a obtinut acest certificat de management al calitatii prin intermediul SIMTEX-OC, primul organism romanesc privat cu acreditare internationala pentru certificarea Sistemului de Management al Calitatii (conform ISO 9001) si de Mediu (conform ISO 14001) cu acreditare RvA – Olanda.
In prezent organismul este acreditat de RENAR pentru certificarea sistemelor de management al calitatii (in toate domeniile) in conformitate cu standardul de referinta ISO 9001:2000 (SR EN ISO 9001:2001), a sistemelor de management de mediu (ISO 14001) si a sistemelor de siguranta a alimentului – HACCP (ISO 22000). De asemenea, se bucura de 10 ani de activitate in serviciul certificarii conformitatii si de 5 acreditari obtinute (3 nationale si 2 internationale).

Despre noi:
RomAudiovideo, a carui activitate a debutat in anul 1991, este lider pe segmentul de echipamente Public Address din Romania si unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de echipamente audio-video profesionale. De asemenea, compania a dezvoltat in ultimii ani o noua divizie axata pe proiectare, instalare si furnizare de echipamente pentru control si automatizare dedicate sistemelor de casa inteligenta.