fbpx

Romanul “Arta subtila a nepasarii” la vanzare intr-un anticariat online

Un excelent volum de dezvoltare personala, Arta subtila a nepasarii scris de Mark Manson care poate fi gasit la un super pret in cadrul unui anticariat online, asigura cititorii ca nu trebuie sa invete cum sa faca limonada atunci cand viata le da lamai, ci mai degraba cum sa le tolereze gustul si sa nu le pese de ceea ce spun ceilalti. Cartea este un bestseller pe aceasta tema care este menit sa scuteasca cititorii de eventualele drame aparute in viata lor din cauza ca gandesc si regandesc lucrurile mult prea profund.

Arta subtila a nepasarii se poate imbina perfect cu fericire

Arta subtila a nepasarii poate fi privita ca si un ghid care este incadrat in categoria cartilor de dezvoltare personala, cartilor motivationale, care fac minuni in viata cititorilor. Din aceasta carte aflata in oferta foarte cunoscutului anticariat din Bucuresti, Printre Carti, cititorii pot afla ca oamenii care alearga dupa fericire de cele mai multe ori nu o vor “prinde” si cu cat se vor stresa ma mult in acest sens, cu atat se vor confrunta cu esecuri.

Cititorii sunt sfatuiti sa nu se mai ghideze dupa valori proaste, sa nu isi mai stabileasca standardele nepotrivite lor, dar potrivite celorlalti, sa nu le mai pese de lucruri neimportante, ci sa adauge valori bune si lucruri care le aduc bunastare, fericire, placere si succes, care pot fi obtinute cu minim de efort.

Anticariat online | anticariat din Bucuresti | PrintreCarti.ro

anticariat online

Valorile dupa care cititorii sunt sfatuiti in cartea de dezvoltare personala sa nu se ghideze

Autorul sugereaza cititorilor sa nu se ghideze dupa valori care par importante, dar nu sunt. Aceste valori includ asumarea responsabilitatii pentru ceea ce se intampla, chiar daca vina nu apartine in totalitate unei persoane, precum si constientizarea propriei ignorante si cultivarea indoielii, disponibilitatea de a cauta si de a descoperi propriile greseli, capacitatea de a refuza si de a accepta un refuz.

Cumparand cartea de pe site-ul online https://www.printrecarti.ro, cititorii vor invata cum sa fie mai egoisti si mai increzatori in sine, precum si mai nepasatori cu ceea ce se intampla.