fbpx

Românii prefera plajele elene pentru vacanța de vara

Calitate la prețuri mici

Touroperatorul Paralela 45 susține că Grecia a reușit să se mențină în topul destinaţiilor de vară preferate de români, datorită calității serviciilor şi a ofertelor avantajoase.

,,Vacanţele pe charter în locuri însorite, precum cele din insulele Greciei, se vând încă din perioada de early booking. Ceea ce face ca aceste destinații să se mențină în top este calitatea serviciilor la cele mai înalte standarde. Ne mândrim că reușim să păstrăm un echilibru între așteptările românilor atunci când optează pentru o destinație externă și prețurile accesibile.” a declarat Alin Burcea, președinte Paralela 45.

Vara 2016, în Insula Soarelui

Numită și Insula Soarelui, Rodos este cu adevarat binecuvantată de soare. Cerul este senin aproximativ 330 de zile pe an, ceea ce explică de ce peste un milion de turiști vizitează insula anual. Este un veritabil muzeu al civilizaţiei greciei antice, dar impresionează în același timp prin frumuseţea sa naturală, prin climă, litoral şi ospitalitatea oamenilor. Rodos aparține patrimoniului UNESCO și gazduieste una din cele șapte minuni ale lumii, fiind în același timp un oraș cosmopolit, invadat de accente moderne și clădiri construite abia secolul trecut.

Paralela 45 a pus la dispoziție pentru vacanța de vară chartere la prețuri accesibile pentru toată lumea, cu plecare din București și Iași. Serviciile incluse pentru un charter Iași – Rhodos includ în preț zborul, taxele de aeroport, șapte nopți de cazare și masă conform ofertei, transfer aeroport – hotel – aeroport și asistență turistică în limba română. Plecările se efectuează în fiecare joi, în perioada 16.06 – 15.09.2016.