fbpx

In Romania, la mare

In aceasta perioada, totul este mult mai strict, dar asta nu inseamna ca nu putem petrece o vacanta la mare, in Romania, cu respectarea tuturor regulilor impuse. Vino sa petreci vacanta in Eforie Nord la vila La Mer. Va oferim prin intermediul locatiei noastre de cazare tot confortul de care aveti nevoie pentru a va petrece vacanta dorita. Fiecare client este special pentru noi si de aceea confortul si satisfactia clientilor sunt standardele de referinta in activitatea pe care o desfasuram.

Vrei sa ai un sejur de neuitat? Nu ezita sa vi la vila La Mer unde va asteptam cu muzica ambientala, servire ireprosabila si preturi atragatoare. Cafeneaua din incinta receptiei, unde puteti servi diverse produse calde sau reci, este locul ideal pentru serile lungi de discutii cu prietenii. Statiunea Eforie Nord are o larga deschidere spre mare si o faleza de peste 30 m inaltime. Plaja de peste 3 km lungime are si portiuni ce ating 100 m in latime. Un aer de prospetime este dat de cele peste 30 ha de spatii impadurite din statiune.

Iti pregatim in fiecare dimineata un mic dejun sanatos, iti oferim sezlonguri gratuite pe plaja noastra si posibilitatea de a lua pranzul si cina la cherhanalele din apropiere.