Rolul medicinii muncii in societate

romgermed

Medicina muncii are un rol important in cadrul societatii deoarece prin intermediul acesteia este asigurata sanatatea tuturor pacientilor.

De ce este important serviciul de medicina muncii?

Cei mai buni medici se ocupa de starea de sanatate a angajatiilor. In momentul in care semnati un contract cu un anumit angajator de cele mai multe ori vi se va asigura serviciul de medicina muncii. In caz contrar este indicat sa vorbiti cu angajatorul si sa gasiti o solutie. Exista mai multe alternative din care puteti sa alegeti. Sanatatea dumneavoastra trebuie sa fie intotdeauna pe primul loc indiferent de circumstanta.

Din perspectiva unui angajat serviciul de medicina muncii are un rol extrem de important. Exista mai multe aspecte care fac din acest serviciu un serviciu de baza in societate. Spre exemplu se pot aduce in discutie urmatoare aspecte:

  • De multe ori s-a observat ca motivatia angajatiilor care beneficiaza de acest serviciu este mult mai crescuta la munca. Astfel se poate observa si o crestere a productivitatii.
  • Costurile implicate de concediile medicale vor fi si acestea cu mult reduse.
  • Datorita sfaturilor primite din partea mediciilor specialisti este mult mai usor ca accidentele de la locul de munca sa fie evitate. De asemenea si imbolnavirea angajatiilor nu va mai fi atat de crescuta.
  • Este important sa fie punctat si faptul ca prin oferirea acestui serviciu se respecta prevederile legislatiei in domeniu.

Ce beneficii are un angajator care pune la dispozitie serviciul de medicina muncii?

In mod normal orice angajator ar trebui sa puna la dispozitia angajatiilor sai serviciul de medicina muncii. Acest serviciu are avantaje atat pentru angajator, cat si pentru angajat. Beneficiile angajatului au fost aduse in discutie in randurile de mai sus. Dar care sunt avantajele angajatorului?

In primul rand vor fi evaluate riscurile de imbolnavire ale angajatiilor.

Si in al doilea rand, se vor respecta prevederile legislatiei in domeniu. Acest lucru ar trebui sa fie de o importanta majora pentru orice angajator.

medicina muncii

Pentru a beneficia de serviciul de medicina muncii in Bucuresti la un pret potrivit bugetului dumneavoastra puteti apela oricand la Clinica Romgermed Saint Lukas. Efectuarea analizelor de medicina muncii nu vor dura deloc mult si veti sti daca sunteti apt sau nu pentru postul pentru care ati aplicat. Analizele pentru angajare vor fi efectuate de cei mai buni medici din cadrul Clinicii Romgermed, astfel ca nu aveti niciun motiv de ingrijorare. Iar in cazul in care in timpul prestarii servicilor veti suferi anumite probleme, cazul dumneavoastra va fi preluat de cea mai buna echipa. Echipa Romgermed va ofera intotdeauna cel mai bun plan de tratament.