Rochii ideale pentru femei cu kilograme in plus

Feminitatea si rafinamentul pot fi redate, atat cu ajutorul unei rochii clasice, elegante, cat si cu una mai indrazneata. Femeile iubesc sa poarte rochii gratiose care le avantajeaza si le ajuta sa isi puna in valoare fiecare atu pe care il detin, in special in timpul verii atunci cand vor sa se mandreasca cu bronzul minunat pe care l-au obtinut, optand pentru modele vaporoase care lasa umerii goi. Dar nici iarna nu se lasa nimeni mai prejos, asa ca se orienteaza catre rochii, inchise, mai calduroase, excelente impotriva vremii de afara.

Cu toate astea, exista si multe femei care nu reusesc sa se simta la fel de confortabil atunci cand poarta o rochie. Din cauza unor complexe legate de greutaea in plus, momentul in care sunt puse in situatia de a imbraca o rochie in cadrul unui eveniment ce impune un astfel de dresscode al elegantei reprezinta o problema serioasa.

Acest concept este unul total eronat deoarece moda nu exista doar pentru persoanele cu talie de fotomodel, ci si pentru femeile normale, mai plinute. Este adevarat ca pentru o femeie care are un surplus de kilograme poate fi putin mai dificil sa faca o alegere cu stil, de a se imbraca cu bun gust fara riscul de a cadea in ridicol, insa nu la intamplare sunt realizate si categoriile de rochii pentru femeile plinute. Acestea sunt pentru doamnele si domnisoarele care nu apartin tiparului obsinuit de frumusete.

Cu ajutorul colectiei de rochii cu marimi mari disponibila in cadrul magazinului online www.dyfashion.ro si a unor sfaturi relevante cu privire la modul in care trebuie alese, dar si purtate, poate deveni foarte simplu pentru orice femeie sa se bucure de solutia ideala.

  1. Imprimeurile – acestea pot reprezenta un real dezavantaj pentru orice femeie daca le alege gresit. Spre exemplu, clasicele modele cu buline, tip leopard sau dungile orizontale pot fi cea mai periculoasa optiune din punct de vedere estetic deoarece se vor mula exact pe surplusul de kilograme, creand iluzia sporirii acestora.
  2. Accesoriile – tendintele in moda arata clar ca un numar prea mare de accesorii creeaza un efect prea incarcat si nu este nici pe departe confortabil vizual. In cazul femeilor mai plinute, acest lucru ar fi cu atat mai nefavorabil deoarece nu s-ar armoniza deloc placut cu tinuta.
  3. Marimea – unele femei au problema ca accepta mai greu ca nu se mai incadreaza intr-o anumita marime si trebuie sa se orienteze catre una mai mare. Insistand asupra unor dimensiuni la rochii care nu se mai potrivesc, se produce un efect dizgratios si lipsit de bung gust din pricina faptului ca materialul se va mula, respectiv intinde mult prea mult pe corp, scotand in evidenta toate imperfectiunile.
  4. Cromatica – in general, culorile au un rol foarte important pentru ca se pot juca cu ochiul, formandu-i diverse iluzii care pot constitui avantaje sau dezavantaje. Alegerea modelelor monocromatice reprezinta solutia ideala deoarece formeaza imaginea de continuitate, nereusind sa evidenteeze aspectele mai putin placute din zona abdomenului, soldurilor sau altor parti cu probleme.
  5. Bustul – principalul atu fizic de care se bucura o femeie cu forme este bustul. Din acest motiv, este indicat sa fie pus in valoare si ca privirile cele din jur sa se indrepte intr-o directie avantajoasa pentru purtatoare. Asadar, poate fi lasat mai descoperit, iar in cazul parerilor mai conservatoare, se poate opta pentru un material transparent in zona bustului.

Nicio femeie nu trebuie sa fie speriata de rochii si culori. Ele sunt modul cel mai fidel de a-ti reflecta pesonalitatea si energia si se adreseaza fiecarei persoane in parte, indiferent de greutate, varsta sau alte mici detalii.