fbpx

Rochii de zi la modă pentru ținute casual

Rochii de zi
Pentru ca rochia de zi aleasă să fie una potrivită pentru o ținută casual, aceasta nu trebuie să aibă doar un croi adecvat sau culoarea potrivită pentru starea de spirit pe care o ai, ci să îți ofere și confortul de care ai nevoie pentru a putea face față oricărei provocări zilnice. Pentru aceasta, trebuie să ții cont de designul rochiei de zi, dar și de materialul din care este aceasta realizată.

Rochia în A

O rochie cu un design inedit, care urmăreşte linia corpului până în zona taliei, apoi se continuă cu o fustă lejeră, rochia în A este potrivită și pentru ținutele casual în aceeași măsură în care este potrivită pentru ținutele elegante. Confecționate din materialul potrivit și cu modele care să se potrivească ținutelor de stradă, o rochie în A poate reprezenta ținuta ideală pentru o ieșire în oraș, pentru activitățile de zi cu zi sau pentru birou. Mai mult decât atât, aceasta se potrivește pentru aproape orice siluetă, deși aspectul voluminos din partea de jos o face potrivită mai ales pentru siluetele pară sau cele de tipul triunghi inversat.

Rochia dreaptă, cu design simplu 

O rochie dreaptă poate fi soluția ideală pentru ținute casual lejere, potrivite în orice anotimp, însă aceasta nu se potrivește oricărui tip de siluetă. Pentru că nu are talia marcată, aceasta nu este tocmai potrivită pentru persoanele cu sâni mari sau cu șolduri proeminente, deoarece poate oferi impresia de a purta un sac. Poți alege între modelele de rochie dreaptă cu aspect hippie, potrivite pentru ținutele urbane, modelele de rochie dreaptă tip tunică pentru ținutele de birou sau rochiile drepte cu aspect elegant pentru ocaziile elegante de zi.

Rochia trapez, pentru ținute casual rafinate 

Dacă vrei să beneficiezi și de confort deosebit în purtare, și de un aspect rafinat, și de o piesă vestimentară la modă, te poți orienta spre alegerea unei rochii trapez potrivite și pentru ținutele de birou, și pentru cele urbane sau pentru cele de birou. Cu detaliile și accesoriile potrivite, acest model de rochie de zi poate reprezenta ținuta casual ideală pentru ocazii diverse.

Sarafanul sau rochia de zi în stil școlăresc

Într-adevăr, amintește de uniformele școlare, mai ales dacă este purtată cu o maletă sau o cămașă albă, însă o rochie de zi tip sarafan poate fi vedeta unei ținute casual confortabile și la modă în orice anotimp, indiferent de vreme. Mai mult decât atât, este extrem de versatilă, putând fi purtată în numeroase combinații pentru stiluri și preferințe variate.