Rochii de mireasa printesa –  edenbride.ro

Rochii de mireasa printesa –  edenbride.ro

 

Rochiile de mireasa stil printesa sunt printre cele mai apreciate si preferate de tinerele domnisoare. Aceste sunt printre cele mai cautate rochii, viitoarele tinere mirese dorind sa poarte o rochie de poveste in cea mai importanta zi din viata lor. O rochie inedita cu accesorii deosebite, cu un alb imaculat si suficient de volumioasa pentru a capta toata atentia dorita de mireasa. Aceste rochii atrag multa admiratie si atentie datorita corsetului frumos cambrat, cu accesoriile sau broderiile atent alese dar si datorita volumului pe care il confera fusta, acesta va fi remarcat cu mare usurinta.

 Rochia de mireasa printesa atrage toate privirile. Fiecare rochie in parte este rezultatul a unui numar de ore de studiu si a unei echipe atente la toate detaliile. Rochiile pot fi achizitionate direct din stoc sau facute pe comanda. Rochiile de mireasa se pot si inchiria, modelele de rochii disponibile pentru inchirieri sunt intr-un numar mai mic si au anumite cerinte in pastrarea si returnarea acestora.

 Rochiile de miresa sunt create cu pasiune, profesionalism si alegerea ei nu este deloc o sarcina usoara. Alegerea unei rochii poate dura pana la cateva luni si necesita timp. Necesita mai multe vizite in showroom-uri, atat pentru a putea proba cat si pentru a alege modelul dorit de mireasa. La noi in showroom gasiti o multitudine de modele la preturi accesibile. In showroom-ul nostru puteti proba cat de multe rochii doriti, pentru a o alege pe cea mai potrivita. 

Iata cum poti cumpara rochii de mireasa printesa

La noi in showroom-ul edenbride.ro veti gasi mai multe modele din care va puteti alege rochia dorita. Va trebui doar sa va programati online pentru a veni la showroom si a vedea varietatea de rochii disponibile. Adresa noastra pentru a ajunge la showroom este strada Grigore Taranu Doctor, nr.6, Sector 5, Bucuresti si pentru a va programa  trebuie doar sa completati un formular online care va dura doar 1-2 minute.  Rochiile de mireasa tip printesa se pot comanda si online. Avem reduceri la rochiile de mireasa din colectiile 2019 si 2020 cu pana la 50% in functie de model si 10% in perioada 17-30 noiembrie pentru rochiile din colectiile 2020 si 2021. Rochiile tip printesa au fost printre cele mai apreciate si cautate rochii. Cu aceste rochii veti avea parte de un moment inedit si cu o nunta de poveste.