Rochia tip camasa, un trend actual – descopera colectia de la Clessidra cu astfel de rochii

rochie de tip camasa clessidra.ro

De-a lungul anilor, moda s-a tot schimbat si reinventat. Multe dintre articolele vestimentare de actualitate au radacini in articole ce erau practice, comune si folosite cu scop precis. Salopetele spre exemplu, care la ora actuala au o diversitate de abordari ale designului, erau in trecut salopete de munca destinate barbatilor care munceau in fabrici.

Despre rochii se poate spune ca au ramas un etern simbol al feminitatii, doar ca pentru a nu plictisi tipurile de croi si de design s-au tot variat de-a lungul timpului. Asa se face ca acum unul din trenduri dicteaza ca este un „must have” a detine cel putin o rochie tip camasa. Este larga, lejera, comoda si urmeaza exact tiparul de camasa, doar ca dispune de o lungime corespunzatoare pentru o rochie.

Negresit, spun vocile expertilor, rochiile de tip camasa pot fi tinute ideale in diferite momente ale zilei sau o tinuta perfecta pentru club. Ce face diferenta? Materialul si modelul, la fel ca si in cazul altor tipuri de rochii. In numele diversitatii pe care poate orice femeie si-o doreste pentru a gasi ceva potrivit siluetei sale si gusturilor sale, Clessidra vine cu o vasta colectie de astfel de rochii.

Sunt preferate rochiile tip camasa cu print

Scurte, pastrand clasicul croi de tip camasa, adica asimetrica, o astfel de rochie aduce confort si eleganta in acelasi timp. Sunt preferate manecile lungi, pentru o reprezentare cat mai fidela a modelului de tip camasa.

Inchiderea se realizeaza clasic in nasturi, insa o astfel de rochie trebuie sa puna un accent pe forme, motiv pentru care talia este accentuata cu un cordon, de obicei mascat, camuflat, fiind realizat din acelasi tip de material.

Culorile sunt si ele variate, iar la putere sunt printurile. Astfel de rochii sunt departe de a fi simple, dar sunt totusi versatile si astfel pot fi purtate in diverse contexte. Contrastul alb-negru, cu buline este unul clasic, elegant si usor retro, integrat lejer la o rochie de tip camasa cu care purtatoarea poate sa se prezinte si la birou. In schimb, cele cu printuri mai vesele si colorate sunt atractia maxima, tinute potrivite pentru iesiri.

rochie tip camasa clessidra.ro

Din punct de vedere al croiului si al fiecarui detaliu, rochiile de tip camasa sunt ideale pentru ca nu limiteaza la purtare. Nu se impune nevoia de a avea un anumit tip de silueta pentru a putea purta asa ceva, astfel incat sunt lejere si apreciate de femei indiferent de conformatia pe care o au.

Clessidra vine cu surprize

Rochiile de tip camasa sunt o colectie la Clessidra, completata de alte articole vestimentare in trend. Pentru cele interesate sa adopte stiluri in voga, aici se vor gasi haine clasificate in functie de concept. Marimile sunt diverse, calitatea produselor este una recunoscuta si in completare cele interesate pot achizitiona lenjerie modelatoare, un truc pentru a arata cat mai bine cand poarta orice tip de rochie.

Colectiile se regasesc exclusiv in cadrul paginii online, clessidra.ro.