5 motive pentru care sa investiti intr-un robot de tuns iarba

robot de tuns iarba

O inovatie in materie de dispozitive care ajuta la mentinerea unui gazon intretinut este utilizarea unui robot de tuns iarba, care asigura rezultate de calitate, cu minim de efort. Pentru ca in fond, un gazon ingrijit este mandria oricarui proprietar, in timp ce in cazul companiilor contribuie la imaginea de calitate prin prisma esteticii ingrijite.

Robot de tuns iarba – un gadget inovator, usor de utilizat

Nicicand nu a fost mai usor sa ingrijiti si sa taiati regulat iarba din jurul locuintei, din jurul ansamblui rezidential in care locuiti si chiar spatiul din jurul cladirii unde va desfasurati activitatea afacerii pe care o administrati. Prevazut cu functii performante si detalii tehnice de exceptie, acesti roboti de tuns iarba pot intretine suprafete intinse (pana la 3000 m²), intr-un interval cu mult redus, in comparatie cu alte dispozitive proiectate pentru aceasta activitate.

De ce sa optati pentru un robot de tuns iarba?

Investitia intr-un robot de tuns gazonul se va dovedi una dintre cele mai bune decizii pe care le-ati putea lua. Scopul aparaturii performante destinate intretinerii gradinilor, gazonului si altor suprafete cu iarba este de a sprijini utilizatorii, prin efortul si timpul redus alocat pentru ingrjire, curatare si mentinere a gazonului.

Care sunt principalele motive pentru care va recomandam aceasta investitie?

–          Reducerea efortului fizic

Activitatile de gradinarit efectuate in maniera clasica, utilizand diferite dispozitive de tuns iarba implica efort fizic intens si alocarea timpului necesar pentru un finisaj corect si placut estetic. Robotul de tuns iarba prezinta avantajul de a putea fi programat pentru realizarea acestei activitati, fara a fi nevoie de supraveghere si manevrarea manuala.

–          Economie de timp

Indiferent de suprafata de tuns, aceasta activitata necesita alocarea unei durate specifice, atunci cand efectuati personal tunderea gazonului. Cu dispozitivele de ultima generatie, puteti efectua orice alta activitate, sau va puteti pur si simplu relaxa, in timp de robotul face toata treaba in locul dumneavoastra.

–          Functii performante

Pe langa confortul oferit in momentul efectuarii procesului de tuns iarba, robotul este proiectat cu functii de exceptie, precum: deplasarea independenta la statia de andorcare, identificarea descarcarii si reincarcarea acumulatorilor, functie de incarcare rapida, mecanism de maruntire integrat, protectie antifurt, roti cu profil de tractiune.

–          Facilitatea utilizarii

Gadgeturile inteligente sunt create in primul rand pentru a asigura confortul utilizatorilor. Instructiunile de utilizare sunt facil de parcurs, iar punerea in functiune nu va ridica probleme: odata amplasata statia de andorcare, acest robot de tuns iarba se va deplasa independent la finalizarea procesului, dar si pentru reincarcarea acumulatorilor.

–          Gazon curat si ingrijit fara griji

Cu robotul performant de tuns iarba, nu va trebui sa va mai ingrijorati vreodata pentru indeplinirea acestei sarcini frecvente. Pentru programarea aparatului, nu va trebui nici macar sa va aplecati, intrucat il veti putea controla cu ajutorul consolei detasabile de comanda.

Care sunt principalele avantaje oferite de un robot de tuns iarba, comparativ cu masinile clasice destinate acestei activitati?

In materie de aparatura de tuns gazonul, dispozitivele de ultima generatie garanteaza rezultate optime si facilitatea manevrarii. Cu robotii de tuns iarba insa, intreaga activitate este efectuata de dispozitiv, fara a fi nevoie sa efectuati personal sau sa angajati o persoana pentru aceasta sarcina.

Verificati detaliile tehnice si alte informatii utile despre acest robot de tuns iarba prin accesarea site-ului www.forestore.ro, unde veti gasi si alte produse similare, accesorii si componente utile pentru realizarea activitatilor specifice de intretinere si ingrijire.

————————–

Date de contact

Telefon: 0726 31 58 92 ; 0770 87 31 91 / 031 804 20 64

Adresa magazin (service): B-dul Voluntari, Nr. 41B, Voluntari, Ilfov

Program de lucru: luni-vineri, orele 9.00 – 17.00