River Company pentru o curatenie luna

Curatenia joaca un rol important pentru a duce o viata sanatoasa si armonioasa motiv pentru care trebuie sa va mentineti locuinta in permanenta curata si, de asemenea si locul de munca trebuie sa fie la fel de curat. Treaba aceasta de aerisire si improspatare a casei sau a biroului dumneavoastra, o puteti face chiar dumneavoastra sau puteti apela la diversele firme care ofera servicii de curatenie si menaj.

Aparatul de spalat sub presiune este un dispozitiv ce poate fi folosit pentru curatenie. Cu acest dispozitiv se poate indeparta praful sau noroiul de pe diferite suprafete sau obiecte precum cladiri, vehicule, suprafete de beton etc. Acest echipament de curatenie are in componenta sa o pompa pneumatica, hidraulica sau electrica care are rolul de a pompa apa la o anumita presiune, in functie de necesitate. Daca considerati ca pentru a avea o casa curata sau un birou care sa straluceasca de curatenie este nevoie de interventia dumneavoastra, atunci puteti achizitiona si utiliza diferite echipamente care sa va faciliteze munca, cum ar fi aparatele de spalat cu presiune.
Printre avantajele oferite de utilizarea acestor aparate se numara:

– Posibilitatea de a curata mult mai rapid si eficient spatiul locuibil sau biroul, in comparatie cu sistemele conventionale, reducand astfel perioada de timp acordata procesului de curatenie;

– Protejeaza mediul inconjurator, prin faptul ca utilizeaza substante nepericuloase pentru sanatatea umana si pentru natura.
River Company, cu sediul in orasul Baia Mare, are ca principal domeniu de activitate comercializarea unei game complete si diversa de echipamente profesionale care sunt destinate curateniei industriale. Dintre aceste produse profesionale enumeram urmatoarele: pompele cu pistoane ceramice, echipamentele de maturat, aspiratoarele profesionale si aparatele de spalat cu presiune. Toate aceste tipuri de echipamente sunt realizate de catre companii cu experienta in acest sector al curateniei industriale, cum sunt Hawk si Mazzoni.

Pe langa comercializarea acestor echipamente de curatenie, firma River Company ofera si servicii de montare si punere in functiune a produsului propriu-zis de curatenie, iar in cazurile mai putin fercite si nedorite, in care aceste produse nu mai functioneaza in mod corespunzator, compania din Baia Mare va va asigura un service extrem de prompt si serios, inlocuind piesele defecte cu piese originale.
Aparatele de spalat sub presiune, pe care firma River Company vi le ofera sunt intr-adevar solutia optima pentru cine doreste sa lupte intr-un mod natural impotriva murdariei. Acestea sunt sisteme profesionale de curatenie, care pot fi utile atat pentru casa dumneavoastra cat si pentru gradina si se pot manevra cu usurinta. Echipamentul de spalare cu presiune poate utiliza in acelasi timp atat apa calda, dar si apa rece. Puterea de stropire de la nivelulul capului duzei este reglabila, lucru datorat pompelor care sunt de o calitate superioara si pistoanelor confectionate din materiale ceramice.

Contact
Companie: River Company
Tara: Romania
Judet:Maramures
Localitate: Baia Mare
Adresa: Str. Gheorghe Pop de Basesti, nr. 68
Telefon: 0262.226202 | 0744.693.616 | 0745.330.917
Fax: 0262.226202

In momentul in care veti contacta firma, va rugam mentionati faptul ca ati gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro!

Puteti sa cititi si alte articole doar facand un singur click aici.