fbpx

Rinoplastia NECHIRURGICALA, remodelarea nasului fara bisturiu

Rinoplastia a devenit una dintre cele mai cautate si indragite proceduri estetice deoarece forma si marimea nasului influenteaza in mod drastic felul in care aratam. Rinoplastia clasica, chirurgicala, este foarte costisitoare si necesita mult timp pentru recuperare. De aceea, cea mai potrivita alternativa pentru modificarea micilor imperfectiuni ale nasului este rinoplastia NECHIRURGICALA. Astfel, putem putem corecta imperfectiunile nasului cu ajutorul Acidului Hialuronic, imbunatatind vizibil aspectul fizic. Daca sunteti interesate, am gasit o oferta cu reducere pe IzzyReduceri.ro, la un pret avantajos! Procedura este realizata de Dr. Saidac Mihaela, cu peste 20 de ani experienta in chirurgie si medicina estetica!

Rinoplastia nechirurgicala este o metoda moderna si neinvaziva de remodelare si corectie a formei nasului. Spre deosebire de metoda traditionala, operatia, procedura nu necesita timp de recuperare, este nedureroasa si nu implica riscuri.

Rinoplastia nechirurgicala a devenit o procedura foarte indragita de cliente si tot mai des practicata in medicina estetica.

Remodelare nasului cu ajutorul Acidului Hialuronic

Procedura de rinoplastie nechirurgicala se realizeaza cu ajutorul celei mai apreciate substante folosite in cosmetica la momentul actual: Acidul Hialuronic! Acidul hialuronic este o substanta proprie organismului uman. Fillerul injectabil este obtinut in laborator, este biodegradabil si se prezinta sub forma de gel clar, transparent. Gelul este injectat cu un ac fin, in cantitati mici, sub piele, ameliorand forma inestetica si cocoas nazala.

Avantajele rinoplastiei nechirurgicale

In afara de corectarea formei nazale, rinoplastia nechirurgicala cu acid hialuronic hidrateaza zona injectata, eliminand ridurile si redandu-i tenului un aspect intinerit.

De asemenea, ofera fetei armonie prin corectia imperfectiunilor, iar tu vei capata mai multa incredere in tine deoarece trasuturile fetei vor fi indulcite si puse in evidenta.

Procedura este nedureroasa, nu necesita timp de recuperare deoarece nu te vei invineti ca dupa o interventie chirurgicala si dureaza foarte putin.

Rezultatele sunt vizibile imediat si dureaza pana la 2 ani.

Ce presupune rinoplastia nechirurgicala?

Procedura se realizeaza prin injectarea acidului hialuronic in diferite zone ale nasului, in functie de preferintele clientei si de sugestiile medicului. Gradul de discomfort este minim, deoarece se realizeaza o anestezie locala. Imediat dupa procedura iti poti relua activitatile obisnuite, fara a avea nevoie de repaus sau timp de recuperare.

Care sunt costurile procedurii?

Costurile unei astfel de procedure se diferentiaza de la un cabinet la altul. Difera in functie de calitatea substantei utilizate. Din fericire, am gasit o oferta cu reducere la un pret avantajos pe IzzyReduceri.ro.

Procedura este realizata de Dr. Saidac Mihaela, cu peste 20 de ani experienta in chirurgie si medicina estetica si este folosit cel mai bun acid hialuronic.

Dr. Mihaela Saidac, provenind dintr-o familie de chirurgi, s-a reprofilat spre biorestructurarea faciala dupa 22 de ani de experienta in practica chirurgicala. A participat la peste 10 congrese de chirurgie nationale si internationale cu lucrari de specialitate, efectuand in tot acest timp peste 15.000 de interventii chirurgicale.

Astfel, poti fi sigura ca apelezi la cei mai buni specialisti si ca sunt folosite cele mai calitative substante pentru ca rezultatul sa fie unul natural si potrivit fizionomiei fiecarei cliente.

In concluzie, rinoplastia nechirurgicala este alternativa potrivita pentru corectia formei sau marimii nasului. Deoarece nu implica riscuri, timp de recuperare si este foarte rapida, a devenit o procedura foarte indragita si tot mai des practicata in ultima vreme.