Rigole de dus faiantabile Categorii

Rigolele de dus faiantabile oferite de firma noastra sunt pretabile pentru orice tip de baie si se regasesc in urmatoarele optiuni:

Placi de travertin
Travertinul este un tip de calcar care este un produs secundar al izvoarelor calde din întreaga lume. La formare, mineralele din travertin sunt amestecate, oferind fiecare colectie unicitate si caracter unic, perfect pentru un pod de travertin unic pentru casa ta.

Placă ceramică
Placi ceramice sunt fabricate prin procesul de încălzire și răcire argilă și minerale naturale. Pentru a obține aspectul și simțul dorit, plăcile din ceramică se găsesc într-o gamă largă de culori, dimensiuni, forme, texturi și finisaje.

Placi de portelan
Porțelanul este fabricat din țiglă naturală. Placile de portelan sunt create prin încălzirea unei luturi mai rafinate la temperaturi mai ridicate, creând o placă de pardoseală mai densă care poate fi utilizată în interior și în exterior.
Disponibil într-o varietate de texturi, culori și dimensiuni, făcându-l o alegere perfectă pentru orice stil.

Placi de ardezie
Ardezie este o rocă metamorfică găsită pe tot globul. Această placă de pardoseală fină poate fi folosită atât în interior, cât și în exterior.

Placi de marmura
Marmura este o piatră foarte durabilă care există în aproape toate culorile datorită variabilității mineralelor componente. Placile de marmura pot avea finisaje multiple, de la lustruite la perforate si periate pentru a se rupe, acest placaj clasic este potrivit pentru orice baie din casa dumneavoastra.

Placi de granit
Granitul este o stâncă igneoasă; Un rezultat al răcirii și solidificării lavei sau magmei. Placile de podea din granit se remarcă prin dimensiunile sale mici la suprafață, dar variază prin bogăția lor de culoare și adâncime vizuală, făcând fiecare piatră o capodoperă a naturii.

Mozaic
Mozaicul dă frumusețea naturii în interior. Tonurile naturale și forma unică a fiecărei plăci de pardoseală pot oferi caracterul unui duș.

Onix
Onix este o piatră moale și are o calitate transparentă care nu există în nicio altă piatră. Placa Onix este cea mai potrivită pentru baile dumneavoastra. Medii. Această tonă netedă și tonuri de umbra pământului se vor ridica cu siguranță în casa dvs.

Cuart
Cuarțul este o rocă metamorfică cu aspect natural și elegant. Acesta vine în multe culori și texturi diferite. Destul de durabil și versatil, este potrivit atât pentru aplicații comerciale cât și pentru locuințe și poate fi utilizat în bai, interior sau în exterior.

Toate aceste tipuri de texturi sunt faiantabile. Acestea sunt folosite in baile din intreaga lume. Pentru a veni in intampinarea problemelor dumneavoastra, firma noastra comercializeaza rigolele de dus faiantabile.
Acestea sunt:
Rigola de dus cu acoperie ceramica Bilbet 500mm PLUS
Rigola de dus cu acoperie ceramica ECO 500mm
Rigola de dus cu acoperire ceramica SILVER 500mm
Rigola de dus cu acoperire ceramica PREMIUM 500mm
Rigola de dus cu acoperire ceramica si iesire verticala 500mm
Rigola de dus cu acoperire ceramica si flansa ondulata WALL SILVER 500mm
Rigola de dus cu acoperire ceramica si flansa ondulata WALL PREMIUM 500mm
Acestea variaza in mai multe dimensiuni: de la 500 de mm pana la 1200 de mm.