fbpx

RIGK isi imbunatateste procesul decizional cu SeniorERP si SeniorVisualBI

RIGK Romania este filiala locala a companiei de origine germana cu acelasi nume, care ofera solutii inovatoare pentru reciclarea materialelor si deseurilor de ambalaje din plastic, hartie si metal, rezultate din activitatea comerciala si industriala.

“Avand in vedere profilul companiei, pot spune ca o aplicatie de planificare a resurselor este mai mult decat necesara. Am considerat ERP un reper obligatoriu pentru a putea pune corect bazele deciziilor manageriale. Iar cand resursele financiare sunt strict definite si energiile disponibile trebuie folosite cu maxim de eficienta, alegerea partenerului cu care implementezi un astfel de program este complexa si poate fi anevoioasa. SeniorERP s-a dovedit a fi alegerea ideala pentru noi.”, a declarat domnul Cornel Brad, Director Executiv al RIGK Romania.

In calitate de furnizor de servicii, Rigk avea nevoie de o solutie ERP cu ajutorul careia sa poata urmari activitatea pe diferite tipuri de venituri si costuri, categorii de clienti etc. In acelasi timp, managerii companiei au dorit un sistem performant care sa permita analiza facila a indicatorilor atat de la nivelul filialei locale cat si al companiei – mama.

SeniorERP si SeniorVisualBI vor sustine astfel dezvoltarea Rigk Romania acoperind cu succes cerintele exprimate de companie. Cu sistemul ERP vor putea fi urmarite in mod eficient operatiunile desfasurate in functie de zone sau sisteme de colectare, trasabilitatea costurilor per actiune sau angajat si vor putea fi gestionate in mod distinct veniturile provenite din fiecare tip de activitate. La acestea se adauga timp si costuri mai mici de operare a datelor zilnice.

In plus, pentru analiza indicatorilor afacerii, managerii vor putea utiliza atat rapoartele din sistemul ERP cat si SeniorVisualBI, sistemul performant de raportare dezvoltat pe platforma Tableau Software, liderul mondial in vizualizarea datelor. Sistemul BI este un instrument cheie pentru managementul Rigk deoarece va permite analiza informatiilor intr-un mod vizual, usor de inteles, favorizand luarea deciziilor intr-un timp mai scurt.

Posibilitatea de a utiliza sistemul SeniorERP atat in limba engleza cat si in limba romana va facilita schimbul informational, va permite urmarirea eficienta a activitatii si verificarea in timp real a situatiilor financiare direct de la sediul din Germania.

In 2008, Rigk Romania a implementat Sistemul de Colectare a Ambalajelor de Pesticide (SCAPA) in colaborare cu AIPROM (Asociatia Industriei de Protectia Plantelor din Romania), realizand astfel inspectia, transportul si valorificarea deseurilor provenite de la ambalajele produselor pentru protectia plantelor puse pe piata de membrii asociatiei sau de alte companii participante la sistem. Prin intermediul acestui program compania a colectat in 2010 peste 560 tone de deseuri.

Pentru mai multe detalii, accesati www.SeniorERP.ro

Despre SeniorERP:
SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail:
• Primul ERP din Romania disponibil SaaS
• Primul ERP din Romania disponibil in Azure – solutia cloud de la Microsoft
• Primul ERP din Romania care a incorporat cea mai noua generatie de interfata, pentru a asigura simplitate in utilizare
• Primul ERP din Romania scris complet in tehnologia .NET 4.0 – care include WCF pentru comunicatie securizata in timp real prin internet si WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clientilor
• Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software – lider mondial in vizualizarea datelor

Despre Senior Software:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM. Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows Server, Web Services si .NET Framework. Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Printre clientii Senior Software se numara:
Walmark Romania, Regency Company, Mirano International, Consolight COM, Multibond Dural, Akzo Nobel Coatings Romania, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenti, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Dacia Plant, Gamacris Distributie, Casalco, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics etc.