Rezolutii auto pentru anul 2019

Chiar daca luna februarie se apropie de final, nu ar fi rau sa scoateti la iveala lista cu rezolutiile propuse pentru acest an si sa completati cateva obiective care sa fie in folosul masinii dumneavoastra. Una dintre cele mai bune rezolutii pentru masina este aceea de a avea grija ca toate componentele sale sa functioneze optim. Merita sa cititi in continuare pentru a mai afla cateva modalitati in care puteti avea grija de propria masina!

Planificati-va sa schimbati uleiul la fiecare 10-15.000 de kilometri parcursi. Acesta nu este un standard, ci fiecare producator de masini va recomanda altceva. Cand vine vorba despre starea de sanatate a motorului masinii, nimic nu este mai important decat uleiul de motor. Dupa ce a acoperit cateva mii de kilometri, uleiul va fi murdar si plin de contaminanti care pot provoca uzura componentelor motorului.

Dupa ce ati fost la munte sau in alte zone ale tarii sau Europei, poate ar trebui sa va ocupati de sistemul de franare al masinii. Sistemul de franare al unei masini este incredibil de complex, cu un numar mare de piese care, daca nu sunt intretinute corect, pot da nastere unor probleme neasteptate. De aceea este important ca sistemul de franare sa fie inspectat in mod regulat, in special dupa sezonul de iarna, cand franele sunt mai solicitate conparativ cu alte perioade ale anului.

ITP pentru autoutilitare in Bucuresti – cele mai bune preturi | statie ITP in sector 6 alfaitp.ro

ITP pentru autoutilitare in Bucuresti

Desi anul acesta pretul carburantului a crescut, bine ar fi sa va propuneti sa utilizati numai combustibil de calitate, chiar daca veti plati putin mai mult pentru acest lucru. Motorina sau benzina de calitate protejeaza motorul si componentele acestuia, lasa in urma mai putine reziduuri si elimina mai putine noxe, ceea ce inseamna o masina care functioneaza bine, care este mai rezistenta in timp si un mediu mai curat.

Daca anul acesta este unul in care trebuie sa treceti cu masina si prin statia ITP pentru verificarea periodica, toate aceste rezolutii sau mai bine zis, implinirea lor, va pot ajuta sa treceti cu bine testele la care masina va fi supusa. Indiferent ca sunteti in cautarea unui statii ITP pentru autovehicule mici sau ITP pentru autoutilitare in Bucuresti, la Alfa Motors veti gasi ce aveti nevoie: o statie ITP in sector 6 care indeplineste toate conditiile pentru o testare la standarde inalte! Mai multe detalii pe http://alfaitp.ro.