fbpx

Rezistenta si durabilitate cu tabla acoperis

tabla acoperis

Pentru beneficiile sale, precum si pentru aspectul estetic placut, din ce in ce mai multe persoane aleg tabla acoperis pentru locuintele lor. Acest tip de acoperis are o durabilitate foarte mare in timp, fara a-si modifica proprietatile estetice o data cu trecerea anilor. Pentru cele mai bune dintre variantele de acoperis din tabla, furnizorul garanteaza pana la 50-60 de ani. Astfel, nu doar dumneavoastra va puteti bucura de avantajele unui acoperis trainic, ci si generatiile urmatoare.

Culorile cu care veti imbraca exteriorul locuintei trebuie sa fie intr-o stransa corelatie. Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, prudactorii de tabla pentru acoperis pun la dispozitie o paleta de culori foarte diversa. Vopseaua cu care este colorata tabla este una profesionista, intreg procesul fiind unul atent realizat de catre specialisti.

Razele foarte puternice ale soarelui, precum si ploaia sau ninsoarea pot decolora si modifica aspectul vopselei pentru tiglele de o calitate indoielnica. Pentru a evita ca acest proces sa se intample, o tehnologie inovativa si moderna a fost conceputa. Va puteti bucura de o investitie facuta corect pe o perioada foarte lunga de timp.

Totusi, in cazul in care va aflati intr-o zona cu o clima extrema sau cu schimbari bruste de temperatura, acoperisul are de suferit, insa in proportii mult mai mici. In cazul tablei pentru acoperis, aveti avantajul ca puteti sa interveniti asupra aspectului acestuia fara decopertare totala. Astfel, se pot schimba doar placile care au fost cel mai grav afectate de factorii externi.

4 avantaje tabla acoperis

Intreaga gama de produse care face parte din aceasta categorie de tabla pentru acoperis sunt realizate din materiale din tabla special prelucrate. Rezistenta dovedita in timp se datoreaza otelului din componenta placilor de tabla. Iata doar patru avantaje pentru care oamenii aleg tabla acoperis:

  1. Clientul isi poate alege modul in care doreste sa fie pusa in opera tabla pentru acoperis. Cladirile cu o constructie atipica aleg aceasta varianta pentru acoperis pentru ca, pe langa rezistenta, le si permite sa ofere un design aparte. Relevanta in aceasta situatie este si echipa de muncitori care se vor ocupa propriu-zis de montarea tablei.
  2. O pata de culoare pe acoperisul unei cladiri poate scoate in evidenta constructia. Paleta de culori in care este disponibila tabla pentru acoperis este foarte diversa, astfel clientul poate alege exact nuanta care i se potriveste. Daca pe parcursul timpului se razgandeste sau doreste o schimbare la aspectul exterior al casei, poate opta pentru o revopsire. Pentru acest proces sunt necesare, de asemenea, materiale speciale, adecvate.
  3. Rezistenta la intemperii. Stabilitatea mecanica a tablei pentru acoperis este extrem de crescuta. Astfel, expunerea la rafale de vant puternice nu va destabiliza in vreun fel structura acoperisului. Ploaia sau ninsoarea, de asemenea, nu va vor oferi emotii. Acoperisul din tabla rezista cu succes conditiilor meteorologice, insa o data la cativa ani este ideal sa verificati exact stadiul in care se afla.
  4. Desi este necesara o echipa de profesionisti, montajul tablei pentru acoperis este foarte simplu si nu ar trebui sa dureze foarte mult timp.