Rezerva ta de energie electrica!

Pentru ca nu putem proteja tot ce inseamna electrice si electronice din casa, cu siguranta ne putem asigura cateva surse importante precum calculatorul, centrala termica si spatiul de la birou in cazul unor fluctuatii de tensiune, pentru a nu distruge echipamentele sau arde componente importante. In calculator, de obicei avem documente importante, proiecte de viitor, amintiri, pe care nu ne dorim sa le pierdem, de aceea cautam solutii cat mai bune pentru a le tine in siguranta, de la antivirus, pana la un UPS calculator care tine calculatorul in siguranta in cazul unor fluctuatii de tensiune majore ce pot pune in pericol datele tale pretioase.

In plina iarna o pana de curent poate fi o problema majora! Pentru ca majoritatea echipamentelor destinate incalzirii si apei calde functioneaza cu ajutorul curentului electric, o pana de curente de cateva ore bune, nu doar ca ne poate lasa fara incalzire ci si fara o centrala termica o iarna intreaga si asta pentru ca centrala se poate arde, iar problema poate fi iremediabila, iar singura solutie ramane inlocuirea cu una noua. UPS-ul pentru centrala termica nu intrerupe sursa de curent si asigura functionarea centralei pe o perioada de cateva ore, pana ce curentul revine.

Daca in birou ai tot felul de gadgeturi importante ce pastreaza informatii pretioase, acte, documente si curentul iti joaca feste, nu risca si achizitioneaza un UPS pentru birou, astfel ti totul in siguranta!